Adele preferă piața imobiliară din SUA: „Ce am în Los Angeles nu aș putea să-mi permit niciodată în Londra”

 Adele preferă piața imobiliară din SUA: „Ce am în Los Angeles nu aș putea să-mi permit niciodată în Londra”

Adele preferă piața imobiliară din Los Angeles, și nu pe cea din Londra natală. Artista în vârstă de 33 de ani a explicat într-o discuție cu British Vogue că a investit în trei vile din Beverly Hills pentru o mai bună valoare a banilor ei, scrie SHOK.md cu referire la profm.

„Casa pe care o am în Los Angeles nu mi-aș putea-o permite niciodată în Londra”.

Câștigătoarea de Grammy a mărturisit că atunci când a trăit în Londra cea mai mare parte a timpului și-a petrecut-o „într-o mașină sau în interiorul unei clădiri” și că a sperat mereu să se mute într-un loc cu „aer curat, unde să pot vedea cerul”.

Adele a explicat că „a inspectat bine piata imobiliară din Londra” înainte de a ajunge la concluzia că este mult prea scumpă pentru ce-și dorește ea:

„Nu am deloc atât de mulți bani”.

Adele are un fiu de nouă ani, Angelo, cu fostul soț Simon Konecki. A contat mult pentru ea și faptul că în Los Angeles plouă mai puțin, iar când ai un copil asta contează mult.

„De când l-am avut pe Angelo, am realizat că în Anglia, dacă nu ai un plan cu un copil mic și începe ploaia, ești terminat”.

Autoarea hitului Hello deține trei case în Los Angeles, care valorează împreună $30 milioane, potrivit New York Post.

„Este asemănătoare cu o cabană britanică”, a declarat ea despre casa în care locuiește în LA.

Konecki, de care a divorțat anul acesta, stă într-unul dintre cele trei conace, așa că „nimic nu s-a schimbat din acest punct de vedere pentru  Angelo”.

Vecinii lui Adele sunt Katy Perry, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Jennifer Lawrence, Nicole Kidman și Keith Urban, potrivit The Post.

Adele are totuși o casă și în Londra, despre care spune că nici măcar nu se gândește să stea acolo.

Maria Palade

https://shok.md/