(FOTO) Loredana Groza, într-o ținută nonconformistă la 51 de ani. Artista și-a impresionat fanii total: „Doamne, cât de frumoasă poți fi!”

 (FOTO) Loredana Groza, într-o ținută nonconformistă la 51 de ani. Artista și-a impresionat fanii total: „Doamne, cât de frumoasă poți fi!”

În cele mai recente imagini făcute publice pe rețelele sociale, artista în vârstă de 51 de ani apare îmbrăcată într-o salopetă cu inserturi transparente, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Fotografia inedită a atras numeroase comentarii din partea fanilor:

”Doamne, cât de frumoasă poți fi. Nu există cuvânt care să te descrie, ești perfectă!”, a scris un fan în dreptul fotografiei care a adunat sute de aprecieri.

https://www.instagram.com/p/CU4ka0UI8rt/

Loredana Groza a susținut în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică. Ea pune totul pe seama genelor bune și a eforturilor pe care le face pentru a arăta mereu perfect.

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

 

Maria Palade

https://shok.md/