Andrey Malakhov: „Am fost surprins că Sobchak i-a moderat nunta lui Morgenstern. El doar și-a șters picioarele de ea „

 Andrey Malakhov: „Am fost surprins că Sobchak i-a moderat nunta lui Morgenstern. El doar și-a șters picioarele de ea „

Rapperul Alisher Morgenshtern și Dilara Zinatullina s-au căsătorit acum o lună, ceremonia a fost organizată în stilul anilor 1990. La eveniment au fost prezente toate vedetele din showbizul rusesc. Rapperul a invitat-o ​​chiar și pe Ksenia Sobchak, cu care anterior a avut un conflict la festivalul de muzică  „MUZ-TV”. Dar se pare că cei doi au ajuns la un numitor comun, întrucât prezentatoarea i-a moderat nunta artistului, scrie SHOK.md.

„Am fost surprins că Ksyusha i-a moderat nunta lui Morgenstern.  După cum s-a comportat cu ea. Toată lumea a văzut cum la MUZ-TV și-a șters picioarele de ea și a spus că: „Eu cu tine o să vorbesc, doar dacă îmi vei achita nu mai puțin de 5 milioane”- s-a indignat Andrey Malakhov, potrivit presei rusești.

Jurnalista, Xenia Sobchak a fost de acord să fie prezentatoarea acestui eveniment în schimbul unui reportaj exclusiv de nuntă, de aceea mirii au fost toată ziua filmați și urmăriți  de jurnaliștii din echipa de filmare a emis „Ferește-te, Sobchak!”

Precizăm că Ksenia Sobchak a fost prezentatoare la Premiile Muz TV. Aceasta a încercat să înceapă un dialog cu Morgenstern pe scenă, dar el a ignorat-o. 

 

 

Citește și