Angelina Jolie, apariție de senzație alături de copiii săi. Fiica sa, Zahara, a purtat una dintre celebrele rochii ale actriței

 Angelina Jolie, apariție de senzație alături de copiii săi. Fiica sa, Zahara, a purtat una dintre celebrele rochii ale actriței

Angelina Jolie a făcut senzație pe covorul roșu, la premiera filmului „Eternals”, în care joacă alături de vedete precum Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington şi Kumail Nanjiani. Actrița în vârstă de 46 de ani și-a făcut apariția alături de cinci din cei șase copii ai săi. Fiica vedetei, Zahara, în vârstă de 16 ani, a purtat una din celebrele rochii ale mamei sale, o creație Elie Saab Couture, pe care actrița a îmbrăcat-o la Gala Premiilor Oscar din 2014, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Actriţa care joacă rolul războinicei Thena în filmul „Eternals” a strălucit într-o rochie de gală într-o nuanţă pământie.

Angelina a pozat alături de cinci dintre cei şase copii ai ei: Maddox, 20 de ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, 13 ani.

Filmul „Eternals”, un lungmetraj care beneficiază de una dintre cele mai diverse distribuţii din istoria producţiilor Marvel, din care fac parte vedete precum Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington şi Kumail Nanjiani, a avut premiera mondială luni seară în legendarul cinematograf El Capitan din Los Angeles, informează Reuters şi The Hollywood Reporter.

Regizată de Chloe Zhao, care a câştigat premiul pentru regie şi s-a impus la categoria „cel mai bun film” cu lungmetrajul „Nomadland” la ediţia din acest an a premiilor Oscar, pelicula „Eternals” are una dintre cele mai diverse distribuţii din universul producţiilor realizate de Marvel Studios, incluzând şi primul rol interpretat de o actriţă care suferă de deficienţe auditive şi care a fost distribuită într-un film al acestui studio.

„Sper că acest film va începe să normalizeze ceea ce ar fi trebuit să existe încă de la bun început”, a declarat Angelina Jolie pentru Reuters. „Sper că oamenii vor viziona astfel de filme în anii care vor urma şi nici măcar nu se vor mai gândi că ele sunt producţii cu distribuţii diverse, sper că filmele vor deveni astfel ceva ce este normal şi corect şi că ele vor fi o reprezentare justă a lumii în care trăim”, a adăugat vedeta americană, citată de Agerpres.

Lansarea oficială a filmului „Eternals” era programată pentru 2020, dar a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus. Pelicula va avea premiera europeană la Festivalul de Film de la Roma, în seara de închidere a evenimentului, pe 24 octombrie. Apoi, „Eternals” va fi lansat în cinematografe pe 5 noiembrie şi va beneficia de un interval de 45 de zile în care va rula în sălile de proiecţii, înainte de a putea fi vizionat pe platforma de streaming Disney+.

Maria Palade

https://shok.md/