(foto) Angelina Jolie și Brad Pitt îngroapă securea războiului. Cei doi s-au reunit la Roma

 (foto) Angelina Jolie și Brad Pitt îngroapă securea războiului. Cei doi s-au reunit la Roma

Perioada de tensiuni dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pare a fi aproape de final. Potrivit presei străine, actorul a zburat în Italia, acolo unde se află o parte din copiii cuplului, care stau momentan cu actrița ce filmează și regizează la Roma.

El a fost surprins pe aeroportul Ciampino din Roma împreună cu chitara sa, pe care a adus-o în romanticul oraș italian.

Brad Pitt Ciampino jpg

Potrivit HollywoodLife, actorul a călătorit pentru a sărbători împlinirea a 14 ani a gemenilor Knox și Vivienne. Din informațiile date de publicație, Pitt nu ar fi ratat ocazia specială, însă fosta lui soție a ținut mult să se întâmple și a făcut toate aranjamentele în acest sens.

„Angelina e foarte prinsă la filmările ”Without Blood” și s-a bucurat enorm că Brad a putut să vină la Roma să vadă copiii și să fie acolo de ziua lui Knox și Vivienne; înseamnă foarte mult pentru ea că el a făcut călătoria”, a declarat sursa publicației.

,,Actrița ține enorm la timpul petrecut de copiii săi cu tatăl lor, mai ales când e vorba de ocazii speciale, cum ar fi aniversările”, a continuat sursa.

Acum era stresată din cauza timpului, căci nu poate sta mult cu copiii, așa că i s-a luat o povară de pe umeri când Brad a ajuns. Îi este foarte recunoscătoare pentru gest”, a mai explicat apropiatul actriței publicației citate. Tot el a precizat că între cei doi actori comunicarea este aproape inexistentă, datorită relației tensionate dintre ei cauzate de divorț și lupta pentru custodie. Iată ce a mai spus această persoană: ”Nu comunică decât prin terți, căci încă se judecă la tribunal.”.

 

 

Citește și