(foto/video) „Dragostea învinge tot”: Gabriel Stati și Anastasia Fotachi, romantici în Italia

 (foto/video) „Dragostea învinge tot”: Gabriel Stati și Anastasia Fotachi, romantici în Italia

Gabriela Fotchi se află în vacanță, alături de logodnicul său Gabriel Stati. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat în cele mai romantice ipostaze pe rețele. 

Gabriele a împărtășit câteva imagini pe Instagram, unde apare la brațul iubitului său, în timp ce o sărută dulce. Postarea a adunat peste șapte mii de aprecieri și zeci de comentarii: „Oameni fericiți”. „Dragostea învinge tot. Amar la tineri”. „Frumoși”, au comentat urmăritorii Anastasiei.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Modela Anastasia Fotachi, logodită cu milionarul în euro Gabriel Stati, a dezvăluit că pe parcursul celor trei ani și jumătate de relație, s-a despărțit de iubitul său, de două ori.

Milionarul Gabriel Stati și modela Anastasia Fotachi s-au logodit acum două luni. Cei doi urmează să se căsătorească la toamnă. „Mi-am ales și rochiile”, a dezvăluit influencera.

La scurt timp după ce a fost făcută publică noutatea, s-a aflat locul și data nunții lui Gabriel Stati cu Anastasia Fotachi. Cuplul a fost dat de gol chiar de prietenele modelei, care au publicat pe rețele invitațiile la eveniment.

Citește și