Antonia a primit o veste surprinzătoare: “Vârsta mea biologică e de 69 de ani”. Ce spune solista despre relația de 10 ani cu Alex Velea

 Antonia a primit o veste surprinzătoare: “Vârsta mea biologică e de 69 de ani”. Ce spune solista despre relația de 10 ani cu Alex Velea
0Shares

Din exterior, viața Antoniei ar putea părea perfectă. E una dintre cele mai frumoase femei din România, are o carieră de succes, bani și o familie de revistă. Cu toate acestea, ca orice om, și ea duce lupte interioare de care nu știu mulți, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Antonia are îngrijorări, probleme și neliniști ca mulți dintre noi, așa că mai multe analize recente au venit cu o concluzie surprinzătoare: stresul și-a pus atât de mult amprenta asupra organismului ei, încât vârsta biologică a artistei este de 69 de ani, deși în buletin nu are încă nici 33.

„De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a povestit Antonia într-un interviu pentru OK!Magazine.

Antonia recunoaște că este de multe ori încă un copil, iar vârsta psihologică pe care și-o dă singură nu depășește 20 de ani, însă când este cazul să ia decizii importante, intervine maturitatea.

Expunerea ce vine odată cu celebritatea nu are numai fețe frumoase. Presiunea de a fi mereu impecabilă îi dă uneori de furcă Antoniei, mai ales pentru că este privită mereu din toate unghiurile și atent studiată la fiecare apariție publică.

„Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite aşteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o şedinţă foto sau videoclip. Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează”, a declarat solista.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/