Bătaia din platoul JurnalTV, motiv de glumă la un stand-up cu Sergiu Tofilat

 Bătaia din platoul JurnalTV, motiv de glumă la un stand-up cu Sergiu Tofilat

După ce l-a trântit la pământ și i-a dat un pumn fostului viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan, fostul consilier prezidențial, Sergiu Tofilat a făcut și glume pe seama incidentului, la un show de stand-up din capitală, scrie SHOK.MD.

„Băieți, la emisiuni nu trebuie să demonstrezi cu pumnul. Trebuie cu piciorul”, a spus Tofilat. Printre glume, Tofilat a menționat că regretă totuși incidentul și că s-a lăsat provocat.

,,Eu ca atare sunt membru de partid și trebuie să-mi controlez vocabularul. La emisiunea de marți mi-am folosit tot vocabularul pe jumătate de an înainte. A fost un incident foarte neplăcut. Vreau să vă dau un sfat, dacă ajungeți pe la vreo emisiune, să folosim capul în loc de pumn, pentru că prin asta ne deosebim de animale”, a spus Tofilat.

Mai multe persoane publice au venit cu o reacție după ce fostul consilier prezidențial Sergiu Tofilat și fostul polițist Ghenadie Cosovan s-au luat la pumni în direct, la Ora Expertizei de la JurnalTV.  

Fostul consilier prezidențial Sergiu Tofilat l-a trântit la pământ pe fostul polițist Ghenadie Cosovan. La scurt timp, aceștia s-au împăcat și-au dat mâna, iar Tofilat a scris pe pagina sa de Facebook că regretă cele întâmplate.

Maria Palade

https://shok.md/