Jocurile Olimpice Tokyo 2021. Cei mai sexy sportivi

 Jocurile Olimpice Tokyo 2021. Cei mai sexy sportivi
0Shares

Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, la care participă și o concurentă în vârstă de numai 12 ani, au atras la start și unii dintre cei mai atractivi sportivi din punct de vedere al aspectului fizic, scrie shok.md

De la înotătorul italian Gregorio Paltrinieri la fotbalista americană Alex Morgan, competiția arată ”mai fierbinte” ca niciodată. Este prezentă și Alicia Schmidt, considerată cea mai sexy sportivă.

Restricțiile impuse de organizatori au făcut ca întrecerea din Japonia să fie lipsită de spectatori, dar chiar și așa există destule argumente pentru ca această competiție să fie atractivă și din fața televizoarelor. Iată, așadar, câțiva dintre sportivii care, cu siguranță, vor avea parte de o atenție deosebită în perioada următoare.

Gregorio Paltrinieri are 26 de ani și deține recordul mondial la 1.500 m liber. adjudecat la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. De asemenea, italianul a terminat pe locul cinci la Olimpiada de la Londra din 2012, pe când avea doar 17 ani.

Leticia Bufoni, în vârstă de 28 de ani, este considerată unul dintre cei mai buni skateboarderi din lume, câștigând de șase ori competiția sportivă extremă, în 12 apariții. De altfel, cei de la Forbes au numit-o pe Leticia cea mai puternică femeie din sporturile internaționale în 2018. Mai mult, pentru că are un trup impecabil, sportiva a participat și la un pictorial nud pentru ESPN.

Rebeca Andrade (22 de ani) concurează la gimnastică artistică. Este pretendentă la medalii, după ce a câștigat Campionatele Pan Americane, de la începutul acestui an. Are în plamres o medalie de aur câștigată cu echipa la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012.

Alex Morgan (32 de ani), fosta jucătoare de profil ofensiv de la Spurs, i-a supărat pe fanii Angliei la Cupa Mondială din 2019. Sportiva a mimat sorbitul unui ceai, imediat după ce a marcat în poarta naționalei Albionului, dar mai apoi a revenit și și-a cerut scuze.

Dina Asher-Smith (Marea Britanie) are 25 de ani  și este din (Orpington, Kent). Sportiva, a cucerit bronzul la ștafeta 4x100m, la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. De data aceasta și-a propus aurul. ”Vreau să câștig. Vreau să fiu cea mai bună. Știu că sunt suficient de talentată”, a spus britanica.

Alica Schmidt (22 de ani, Germania). Superba atletă, despre care s-a scris că este cea mai sexy sportivă din lume, suține The Sun, va concura în ștafeta de mixt de 4×400 al jocurilor, precum și în ștafeta feminină de 4×400 m. De altfel, Alicia are și mulți fani pe Instagram. Sportiva, care are un bronz la Campionatele Europene U23 din 2019, are 1,8 milioane de urmăritori, scrie digisport.ro

 

 

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/