Bella Hadid, în lacrimi pe social media: ”Te văd, te aud, te iubesc, nu eşti singur!”

 Bella Hadid, în lacrimi pe social media: ”Te văd, te aud, te iubesc, nu eşti singur!”

Bella Hadid a recunoscut că plânge des şi că a plâns zi şi noapte în anii ce au trecut. De aceea, superba şatenă a ţinut să trimită un mesaj emoţionant, tot cu lacrimi în ochi, scrie SHOK.md cu referire aquarelle.

Ea a postat imaginile pe pagina sa de socializare şi a ţinut să le reamintească fanilor că social media nu este viaţa reală. Ea a menţionat: ”Dacă ţi-e greu să faci faţă, să ştii că nu eşti singur. Te iubesc, te văd şi te aud!”, transmite okmagazine.ro.

Supermodelul în vârstă de 25 de ani le reaminteşte fanilor că sănătatea mentală şi dezechilibrele nu sunt lineare, ci ca un roller coaster, cu suişuri şi coborâşuri.

Hadid îi asigură cu lacrimi în ochi că după nori, iese soarele. Ea însăşi s-a confruntat cu depresia şi anxietatea, dar le transmite oamenilor că e nevoie să îţi asculţi traumele, durerile, bucuriile, dar şi rutina, în aşa fel vei învăţa multe despre durere şi cum să o gestionezi.

Anul acesta, Hadid a discutat cu fanii săi despre problemele sale de sănătate mentală. În ianuarie, a recunoscut că a trecut printr-o depresie severă şi de aceea a luat o pauză de pe social media.

Maria Palade

https://shok.md/