Boala ce i-a dat lumea peste cap! Alina Lisenco: „Astăzi s-a împlinit exact o lună de când am aflat că am cancer la tiroidă”

 Boala ce i-a dat lumea peste cap! Alina Lisenco: „Astăzi s-a împlinit exact o lună de când am aflat că am cancer la tiroidă”

Make-up artista de la noi, Alina Lisenco trece prin cea mai dramatică perioada a vieții sale. Influencerița a fost diagnosticată cu cancer tiroidian, acum o lună. „Din pură întâmplare, am ajuns în cabinetul unui endocrinolog și nu știu de ce, mi-a propus să mă examineze. În așa momente înțelegi că nimic nu e întâmplător și cât de important e uneori să fii la locul și timpul potrivit”, a scris tânăra într-o postare pe Instagram. 

„Această postare nu va fi despre mâncare delicioasă, sfaturi utile în domeniul frumuseții sau despre sprâncene…Va fi despre ceea ce trec eu acum.

Astăzi s-a împlinit exact o lună de când am aflat că am cancer la tiroidă… și, conform medicilor, eu trăiesc cu această boală, nici un an și nici doi.

Este exact o lună de când viața mea s-a schimbat complet! Toate planurile mele și chiar ale celor dragi s-au schimbat”, a declarat Alina.

Alina a mai spus că analizele sale sunt în regulă, la fel și hormonii. Peste o lună are programată o operație Germania.

Îmi este greu să scriu această postare, deoarece boala mi-a căzut peste cap pe neașteptate. Din pură întâmplare, am ajuns în cabinetul unui endocrinolog și nu știu de ce, mi-a propus să mă examinez. Dar cum a spus prietena mea: Îngerul păzitor.

În așa momente înțelegi că nimic nu e întâmplător și cât de important e uneori să fii la locul și timpul potrivit.

Încerc să accept tot ce se întâmplă, dar este foarte greu. Da, și timpul nu joacă în folosul meu. După cum au spus toți medicii cu care am vorbit în Moldova și nu numai, operația trebuie făcută cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Am un drum lung de parcurs. O operație la Munchen este programată într-o lună, așteptăm confirmarea luni! Și apoi procesul de reabilitare, a cărui durată nu este cunoscută în funcție de stadiul bolii.

Tratamentul Alinei este foarte costisitor. Tânăra are nevoie de susținerea oamenilor cu inima mare. Orice ajutor este binevenit.

Rechizite pentru donare:

MOLDINCOMBANK :

5574840234146961

ALINA LISENCO

IBAN:

MD27ML000002259A09540382