(FOTO) Bryan Adams a cântat la chitară până i-a dat sângele. Starul canadian a postat o fotografie șocantă

 (FOTO) Bryan Adams a cântat la chitară până i-a dat sângele. Starul canadian a postat o fotografie șocantă

Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, știe mai bine ca oricine că arta presupune sacrificiu, după aproape 40 de ani de carieră. Cântărețul canadian și-a șocat fanii cu o fotografie surprinzătoare în care le arată degetul arătător plin de sânge, scrie SHOK.md cu referire la click.

Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, a postat o fotografie cu degetul arătător plin de sânge. El a explicat în contextul anunțului făcut cu privire la turneul mondial din 2022 când va reveni în Marea Britanie că a cântat la chitară până când nu a mai putut. El a anunțat lansarea noului album intitulat ”So Happy It Hurts” și a ținut să sublinieze că uneori arta presupune multă suferință. Adams a ținut să le amintească fanilor că le-a dus dorul în perioada de absență cauzată de pandemie și că abia așteaptă să îi întâlnească.

Bryan Adams, 61 de ani, a stat departe de scandalurile din showbiz. El se iubește cu actrița britanică Alicia Grimaldi (39 de ani) din anul 2009. Multă vreme lumea a crezut că Alicia este asistenta lui personală, pentru că Bryan nu voia să o expună paparazzilor. Cei doi au doi copii împreună, pe Mirabella, de 9 ani și pe Lula Rosylea, de 7 ani. Bryan Adams are o avere estimată la 65 de milioane de dolari și în 2020 a fost nevoit să anuleze o serie de concerte din cauza pandemiei. A vrut să plece în turneu în aprilie 2021, dar a reprogramat mare parte din spectacole din cauza evoluției pandemiei din Marea Britanie, Germania și Irlanda de Nord.

Maria Palade

https://shok.md/