Când vor fi zodiile norocoase în 2022! Luna cea mai bună pentru fiecare!

 Când vor fi zodiile norocoase în 2022! Luna cea mai bună pentru fiecare!

Horoscopul anului 2022 ne arată că ne vom bucura de un an mai bun, mai prosper și că ne vom împlini mai multe dorințe. Fiecare zodie va avea perioade norocoase în 2022. Află care va fi perioada cea mai bună pentru zodia ta și ce planuri sunt favorizate atunci de astre, scrie SHOK.md cu referire la libertate.

Anul 2022 ne învață să ne concentrăm pe lucrurile care contează cel mai mult și să lăsăm deoparte visurile greu realizabile. Trebuie să fim mai prudenți și mai responsabili și să încercăm să protejăm lucrurile bune pe care le-am adunat până acum. Fiecare zodie va avea partea ei de noroc și perioade foarte bune în noul an. Iată ce spune horoscopul despre zodiile norocoase în 2022!

Berbec. Cea mai bună perioadă a anului

Luna aprilie pare să fie cea mai bună perioadă a anului 2022 pentru zodia Berbec. Pe 1 aprilie, Luna nouă ajunge în Berbec și favorizează începutul unor proiecte și activități din care Berbecii vor avea multe de câștigat. Situația lor materială va fi stabilă și se vor bucura de anumite realizări pentru familie și pentru ego-ul lor personal.

Taur. Luna cea mai importantă din 2022

Taurii trebuie să fie atenți ce decizii iau și cum își folosesc banii în luna mai. Această lună este crucială pentru multe realizări de care au nevoie în 2022. Va fi o lună foarte bună, cu multe șanse pe care le aduce Eclipsa de Soare din Taur, iar nativii acestei zodii trebuie să profite de orice câștig și de orice sprijin pot primi.

Gemeni. Protejați de astre la începutul verii!

Luna iunie va fi cea mai frumoasă perioadă din an pentru Gemeni, când vor avea de partea lor energia Soarelui, a lui Mercur și a lui Venus. Iunie poate fi perioada cea mai bună pentru un nou loc de muncă, cu un program mai relaxat și mai puține obligații. Și poate fi o perioadă bună pentru călătorii și dragoste.

Rac. Una dintre zodiile norocoase în 2022, în luna iulie

Luna iulie, în mod special cea de a doua jumătate a lunii iulie 2022, Racii vor fi cu adevărat norocoși. Grijile lor se vor risipi, vor fi mai odihniți și mai relaxați, vor avea mai puțin de muncă și mai puține probleme acasă. Este perioada optimă pentru concediu și pentru activitățile lor preferate, pentru sport sau călătorii, pentru că vor avea și un buget de vacanță.

Leu. Perioada optimă va fi septembrie

O lună excelentă pentru cariera Leilor este aprilie, iar planurile pe care şi le fac din punct de vedere profesional se vor împlini până în august. Dar cea mai bună perioadă din toate punctele de vedere, mai ales al vieții intime și de familie va fi luna septembrie.

Fecioară. Noroc pe toate planurile în octombrie

Luna octombrie va fi cea mai bună perioadă din an pentru zodia Fecioară. Va fi luna în care vor acumula cel mai mult și se vor bucura de investiții importante pentru confortul lor și pentru familie. Poate fi și luna unei noi iubiri, pentru nativii singuri.

Balanță. Activități noi și mult noroc în iulie

Balanțele vor avea o vară mult mai frumoasă decât în anul 2021. Iar cea mai bună perioadă a verii pare să fie luna iulie, când se vor bucura de un concediu mai lung, de experiențe noi, de călătorii și de dragoste.

Scorpion. Octombrie, luna marilor împliniri

Scorpionii se vor bucura de stabilitate financiară și vor aduna mai mulți bani până în toamna anului 2022. Venus îi va ajuta să câştige aproape tot ceea ce îşi doresc în mod deosebit în luna octombrie, care poate fi una dintre cele mai bune luni ale anului

Săgetător. Dorințe împlinite în luna iunie

Primăvara este perioada încercărilor și a schimbărilor, iar începutul verii, în mod special luna iunie pare să fie luna cea mai bună pentru zodia Săgetător. Marile dorințe legate de dragoste și de viața lor de cuplu au șanse mari să se împlinească în iunie 2022. Săgetătorul va fi una dintre cele mai norocoase zodii în 2022.

Capricorn. Proiecte frumoase în luna mai

Se pare că cea mai bună perioadă pentru nativii Capricorni va fi luna mai, lună în care vor avea mai mulți bani bine economisiți și se pot ocupa de proiecte frumoase legate de familie și de casă. La începutul lunii mai astrele favorizează ofertele cu locuri de muncă bine plătite.

Vărsător. Mai multă energie în luna martie

Se pare că luna martie va fi o lună deosebit de generoasă cu zodia Vărsător. Poate fi luna în care unii dintre nativii zodiei vor câștiga mai bine sau vor reuși să ocupe locuri de muncă mai bine plătite.

Pești. Conjunctură norocoasă în septembrie

Luna septembrie beneficiază de o conjunctură astrală deosebită pentru zodia Pești. Va fi luna în care se vor simți împliniți, fericiți și iubiți de persoanele din jurul lor. Se vor bucura atunci de o realizare deosebită, poate chiar o casă nouă.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și