Catrinel Menghia, perfectă și în costum de baie și în rochie de gală. A făcut plajă în Cannes și apoi a mers la Festivalul de Film

 Catrinel Menghia, perfectă și în costum de baie și în rochie de gală. A făcut plajă în Cannes și apoi a mers la Festivalul de Film

Catrinel Menghia, una dintre româncele devenite cunoscute peste hotare, a bifat două apariții ravisante pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Aceasta a îmbrăcat o rochie prețioasă, verde închis, la premiera filmului românesc „R.M.N.”, regizat de Cristian Mungiu, și o alta din mătase satinată, într-o frumoasă nuanță de gri-lila, la premiera „Les Amandiers” („Forever Young”). Înainte de a se pregăti de gală, Catrinel a profitat de câteva ore de plajă pe Riviera franceză, scrie SHOK.md cu referire la profm.

catrinel menghia cannes 2022

Catrinel Menghia sau Marlon, cum o știu italienii, este o prezență nelipsită de la evenimente importante din Europa, iar Festivalul de Film de la Cannes nu putea face excepție. Românca a îmbrăcat o rochie verde, strălucitoare, cu o crăpătură generoasă pe picior, pentru apariția de la premiera mondială a filmului „R.M.N.”, cu care Mungiu speră să câștige un al doilea Palme d’Or.

Catrinel Menghia, o prezență de neratat la Festivalul de Film de la Cannes 2022

catrinel menghia cannes 2022

A doua zi, șatena a pășit din nou pe covorul roșu, de data aceasta pentru pelicula „Forever Young”, unde a fost din nou spectaculoasă, de data aceasta într-o ținută cu o fluiditate deosebită, într-o nuanță de gri-lila, cu trenă, capă și, din nou, cu crăpătură lungă.

 

Printre aceste evenimente, Catrinel și-a făcut timp să iasă și cu fiica sa, Caroline, la plimbare, dar și să facă plajă. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, Menghia a fost imortalizată în câteva cadre care-i arată corpul fără cusur în toată splendoarea, liniile bine definite ale mușchilor și picioarele lungi.

Maria Palade

https://shok.md/