Caz șocant într-un spital din Brazilia. Un anestezist, filmat cum agresează sexual o gravidă, în timpul unei cezariene

 Caz șocant într-un spital din Brazilia. Un anestezist, filmat cum agresează sexual o gravidă, în timpul unei cezariene

Un anestezist ar fi agresat sexual o femeie însărcinată, în timp ce efectua o cezariană, după ce a sedat-o puternic, scrie SHOK.md, cu referire la Protv.ro. Medicul,  în vârstă de 32 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de viol.

Giovanni Quintella Bezerra a fost reținut după ce a fost surprins de camerele de filmat, agresând-o pe femeie, la Spitalul da Mulher din São João de Meriti, Rio de Janeiro.

Colegii săi au devenit suspicioși cu privire la cantitățile de medicamente pe care le administra pacienților săi, potrivit publicației de știri braziliane Globo, citată de The Sun.

Echipa medicală a lui Bezerra a instalat o cameră ascunsă

Echipa sa medicală a reușit să schimbe sala de operație în ultimul moment, pentru a treia operație a zilei, și a instalat o cameră ascunsă. Imagini șocante l-au arătat pe anestezist punându-și penisul în gura femeii inconștiente.

Femeia este văzută întinsă pe pat, în timp ce echipa de chirurgie a spitalului începe operația de cezariană. De cealaltă parte a foliei chirurgicale – la mai puțin de un metru distanță de colegii săi – Bezerra a agresat-o pe pacientă timp de aproape 10 minute.

Clovis Bersot Munhoz, președintele Cremerj, a descris îngrozitorul incident drept „absurd”.

Fundația pentru Sănătate a statului Rio de Janeiro și secretarul de stat pentru sănătate au declarat: „Vă informăm că va fi deschisă o anchetă internă, pentru a lua măsuri administrative. Echipa Hospital da Mulher oferă sprijin deplin victimei și familiei ei. Acest comportament constituie infracțiune, care trebuie pedepsită în conformitate cu legislația în vigoare”.

Reacția poliției din Brazilia

Polițiștii încearcă acum să găsească alte potențiale victime ale medicului anestezist.

Barbara Lomb, de la secția locală de poliție, i-a lăudat pe colegii lui Bezerra pentru profesionalismul lor „exemplar”.

„Este necesar să evidențiem performanța echipei de asistente medicale și a profesioniștilor din sănătate exemplari, care au observat mișcarea corpului medicului în alte intervenții chirurgicale,” a spus Lomb pentru Globo.

Se pare că Bezerra și-a finalizat specializarea medicală în anestezie în urmă cu două luni.

Duminica Lilia

https://shok.md/