(FOTO) Elena Băsescu, de nerecunoscut! Fiica cea mică a lui Traian Băsescu, transformată total în urma intervențiilor estetice

 (FOTO) Elena Băsescu, de nerecunoscut! Fiica cea mică a lui Traian Băsescu, transformată total în urma intervențiilor estetice

Transformare șoc pentru Elena Băsescu! Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, e de nerecunoscut în urma intervențiilor estetice. Elena arată total schimbată, iar dovadă stă în ultimele poze cu ea, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Elena Băsescu, în vârstă de42 de ani, a fost mereu atentă la fizicul ei. Se știe că fiica cea mică a fostului președinte român Traian Băsescu face potecă pe la clinicile de înfrumusețare. Și asta nu de acum, ci de ani de zile! Elena Băsescu a apelat dintotdeauna la cele mai noi și mai inovative proceduri estetice, care i-au modificat fizionomia feței în mod vizibil.

Click! a intrat în posesia ultimelor imagini cu fiica cea mică a lui Traian Băsescu, care au fost trimise de internauți. Imaginile sunt uimitoare și arată o Elena Băsescu transformată total de intervențiile estetice.

Din poze de observă că fiica cea mică a lui Băsescu a vizitat de curând o o clinică de înfrumusețare, unde a apelat din plin la injecțiile cu botox, dar și la acidul hialuronic. Buzele vedetei sunt cu mult mai voluminoase, iar trăsăturile feței vizibil modificate.

Ce intervenții are Elena Băsescu?

Pe parcursul anilor, Elena Băsescu a tot apelat la intervenții estice. Și-a operat nasul, şi-a injectat colagen în buze, apoi şi-a tatuat și sprâncenele. După toate aceste transformări, se pare că fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a devenit oarecum dependentă de aceste metode și proceduri de înfrumuseţare.

Unele voci avizate afirmă că EBA ar fi umblat chiar și la pomeți și și-ar fi injectat diverse substanțe, pentru a-i contura mult mai bine. Peste toate, EBA a slăbit spectaculos în ultima vreme. Merge la sală foarte des și se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Elena Băsescu are trei copii. Pe Sofia (8 ani și 6 luni) și pe Traian (7 ani) îi are din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar pe micuța Anastasia (3 ani și 9 luni), din relația cu Cătălin Tomată.

Duminica Lilia

https://shok.md/

Citește și