Sora ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a născut o fetiță. E al treilea copil al său

 Sora ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a născut o fetiță. E al treilea copil al său

Pippa Middleton a născut cel de-al treilea copil. Potrivit presei străine, sora ducesei de Cambridge și-a ținut sarcina ascunsă până acum o lună când s-a afișat cu burtica de gravidă la concertul Party at the Palace, organizat în onoarea reginei Elisabeta, în fața Palatului Buckingham.

Bucuria este imensă la Casa Regală britanică. Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Ea s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă pe 4 iunie la concertul Party at the Palace, organizat în onoarea reginei Elisabeta, în fața Palatului Buckingham.

Pippa Middleton a născut la același spital ca și sora ei mai mare, în aripa Lindo a spitalului St. Marys din Londra. Pippa și soțul ei, James Matthews, mai au doi copii. Fiul cuplului, Arthur, are 3 ani, iar fiica lor Grace are doar un an.

Momentan nu se știe numele ales pentru cea de-a doua fetiță, scrie people.com. Micuța este a șasea nepoată a soților Carole și Michael Middleton. Pippa Middleton a născut în urmă cu două săptămâni în mare secret.

Pippa și James Matthews au devenit părinți prima dată în octombrie 2018, apoi a venit pe lume fetița lor în martie 2021. Având în vedere vârsta fiicei sale, aceasta a rămas însărcinată la mai puțin de un an de când a devenit mamă a doua oară. În anul 2017, Pippa Midleton și James Matthews s-au căsătorit.

Wimbledon - Kate, Meghan and PippaWimbledon - Kate, Meghan and Pippapippa-middleton-5

Citește și