Ce face un bărbat când se îndrăgostește: Cele 7 etape ale iubirii

 Ce face un bărbat când se îndrăgostește: Cele 7 etape ale iubirii

Sentimentul de dragoste poate fi la fel de intens pentru ambele sexe, dar etapele prin care această iubire este construită și consolidată sunt destul de diferite între sexe, scrie SHOK.md cu referire la waykun.

Pentru a face un bărbat să se îndrăgostească complet de tine, trebuie să înțelegi cum gândește și cum se îndrăgostește.

Știm că, atunci când femeile se îndrăgostesc, totul devine roz și nu le este frică să-și arate sentimentele cu afecțiune, cuvinte dulci și mesaje text plictisitoare de la început.

Dar când un bărbat se îndrăgostește este diferit. Și trebuie să știi ce anume îi trece prin minte pentru a-ți îndeplini obiectivul de a-l avea la picioare.

Pentru bărbați, îndrăgostirea este o experiență fericită, dar dragostea adevărată nu îi atinge pe deplin potențialul până nu a trecut ceva timp.

În timp ce multe femei pot experimenta o serie de sentimente intense doar prin întâlnirea cu un bărbat care le place, mintea bărbaților nu funcționează exact așa.

Cele șapte etape ale îndrăgostirii la bărbați

De obicei, fazele de pasiune pentru bărbați pot fi împărțite în următoarele niveluri.

1.- Aprecierea fizică

 

când

Această primă etapă are de-a face cu aspectul fizic și atracția instantanee. Și da, știm că o urâm așa, dar adevărul este că marea majoritate a bărbaților sunt destul de superficiali la prima vedere.

 

În timp ce femeile se îndrăgostesc cu adevărat în prima conversație, bărbații la început se concentrează doar pe aspectele fizice și nimic altceva.

Aspectul fizic este cel mai important lucru pentru bărbați. Dar, în multe cazuri, nu este neapărat totul. Fiecare tip are propriile sale preferințe unice și irepetabile pentru ceea ce îi place la o femeie. Fie că este vorba de fața ei, de picioare sau chiar de modul în care se joacă cu părul.

Un bărbat ar putea să nu fie chiar foarte clar despre ce îi place la o femeie. Dar dacă vei găsi ceva atractiv din punct de vedere fizic la ea, vei intra în stadiul aprecierii fizice.

2.- Pasiunea

Bărbații apreciază fizic multe femei pe zi. Încearcă întotdeauna să arunce o altă privire sau să atragă atenția celor pe care le consideră atrăgători.

Dar aceste încercări nu au întotdeauna succes, fie pentru că nu s-au străduit suficient, fie pentru că fetei nu le plac.

În aceste cazuri, bărbații trec pur și simplu la altceva. Dar când fata a răspuns cu puțină atenție sau este de acord să iasă la o întâlnire, ajunge starea de pasiune, adică cea în care interesul ei este redublat.

Pasiunea nu trebuie confundată cu dragostea romantică. Pur și simplu pentru ei un anumit obiectiv devine mai viabil și încep să investească mult efort și energie în el. Un bărbat poate începe, așadar, să curgă o femeie în diferite moduri fermecătoare.

El nu este încă îndrăgostit de ea, dar începe să-i ocupe tot mai mult spațiu în cap.

3.- Atracție

Dacă o fată atrăgătoare răspunde cu încercările de cucerire ale unui băiat, intră în faza de atracție sinceră, care este locul în care își poate recunoaște că îi place suficient de mult această persoană pentru a iniția un proces de curte.

 

 

Până acum, un bărbat se poate îndepărta de o fată fără nici o durere emoțională, deoarece nu a creat încă o legătură cu ea.

El nu își pune cu adevărat toate resursele, cu atât mai puțin pe cele emoționale și, dacă este respins, poate merge mai departe ca și cum nimic pentru că nu era îndrăgostit, își încerca doar norocul.

Dar când lucrurile încep să devină serioase, iar fata arată un interes reciproc față de abordările sale, bărbatul intră în stadiul de atracție și decide că va face tot ce este necesar pentru a o face să se simtă la fel.

Deodată, celelalte fete din mediul său încep să intre în plan secund.

4.- Tipărire

Înțelegerea modului în care un bărbat se îndrăgostește poate fi complicată, ceea ce știm este că niciun punct nu îl predispune mai mult să se îndrăgostească decât acest lucru. Dintr-o dată, descoperă că tot ce vrea să facă este să petreacă timp cu acea fată specială și să-i placă mult.

Fă lucruri care o impresionează și o fac să se îndrăgostească, surprinde-o și scoate-o la plimbare sau la cină sau orice este în puterea ei de a face.

El nu este încă îndrăgostit pentru că continuă să vadă cucerirea ca pe un scop în sine, dar începe deja să observe persoana reală din spatele acelui chip frumos.

5.- Condamnare

Când un bărbat a trecut cu succes prin etapele anterioare ale procesului de îndrăgostire, începe să se întrebe dacă mai există ceva care să facă relația sa cu această fată specială.

Dar, în loc să se îndrăgostească de ea, este mai preocupat să o facă să se îndrăgostească. În capul său poate fi totuși o provocare, dar în adâncul sufletului o face pentru că vrea ca ea să fie la fel de îndrăgostită înainte de a trebui să o accepte înaintea sa.

În această etapă, el îi place încă fetei mult, precum și petrece cât mai mult timp cu ea, dar incertitudinea îl va încurca un pic și poate începe să acționeze în moduri puțin contradictorii, dar în cele din urmă scopul său este să câștige relevanță în ochii fetei care îi place.

6.- Reafirmare

În acest moment, dacă lucrurile au decurs bine și deja se întâlnește cu femeia care îi place, un bărbat va fi extrem de fericit și de bun toată ziua. Dacă lucrurile nu au mers bine, pot începe să sosească obsesia și amărăciunea.

Dar până în acest moment, scopul său principal era ca ea să dezvolte sentimente pentru el, să devină necesară în viața lui. Acum, el se întreabă cât de departe poate merge pe termen lung cu ea și începe să-și formeze așteptări cu privire la o relație mai serioasă.

Este important de menționat că un bărbat nu va lua în considerare o relație serioasă cu o femeie pe care nu o simte în siguranță emoțională și de aceea jonglează atât de mult pentru a-i face să se îndrăgostească.

Prin urmare, nu până la acest punct putem fi siguri că suntem singurii de pe harta sa de cuceriri.

Este posibil ca ceilalți să-și fi pierdut importanța înainte, dar tocmai în acest moment iau decizia de a rămâne doar cu cel potrivit. Și că vrei să fii tu.

7.- Pasiunea completă

Dacă un bărbat este convins că îi place cu adevărat o femeie și vrea să fie alături de ea pe termen lung, intră în etapa finală și finală a îndrăgostirii. Pe de altă parte, dacă în etapa anterioară nu ați fost într-adevăr convins că ea era cea potrivită, este posibil să vă întoarceți la etapa de atracție și să rămâneți acolo. Aș putea începe și să caut alte fete.

Uneori, această greșeală din stadiul târziu este ceea ce explică de ce un tip cu care merg lucrurile în mod minunat începe brusc să se comporte diferit „de nicăieri”.

Cum să utilizați aceste etape în avantajul dvs.?

Modul în care bărbații se îndrăgostesc poate fi confuz și ciudat pentru femeile care, într-un fel, sunt mai directe emoțional.

Și este și mai ciudat faptul că bărbații au nevoie ca fata să se îndrăgostească mai întâi pentru a se îndrăgosti de ei. Dar așa stau lucrurile și cel mai bine este să le folosim cu înțelepciune în avantajul nostru.

Dacă vrei să învingi un bărbat la propriul său joc și să-l faci să se dovedească mai întâi îndrăgostit nebunește, nu-l face atât de evident că îți place de el.

Oferă-i indicii foarte ambigue care îl țin interesat. Este un joc complex, dar cine știe să îl joace are întotdeauna un mare avantaj la bărbați.

Totul se rezumă la faptul că ceea ce ne este cel mai greu de obținut este ceea ce prețuim cel mai mult. Dar pentru aceasta trebuie să arăți chiar și un minim de interes în primele etape.

Deci, dacă vei juca greu, asigură-te că este cel puțin deja îndrăgostit de tine, astfel încât să încerce tot mai mult.

Maria Palade

https://shok.md/