Ce sumă astronomică i-a plătit Kim Kardashian lui Kanye West, ca să îi lase ei casa în care locuiau împreună

 Ce sumă astronomică i-a plătit Kim Kardashian lui Kanye West, ca să îi lase ei casa în care locuiau împreună

Kim Kardashian a decis să-i plătească fostului soţ, rapperul Kanye West, suma de 20 de milioane de dolari, pentru a-i rămâne numai ei casa lor maritală din Hidden Hills, scrie SHOK.md cu referire la click.

Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian (40 de ani) a rămas în această casă uriaşă din California, SUA, împreună cu cei 4 copii ai lor, North, 8 ani, Saint, 5 ani, Chicago, 3 ani, şi Psalm, de 2 ani, după ce a dat divorţ de Kanye West (44 de ani), în februarie, după 7 ani de căsnicie. Surse apropiate spun că negocierile au fost ”extrem de cordiale”, iar el a acceptat tot ceea ce ea a propus.

A fost de acord ca ea să-i plătească partea din casa pe care împreună au cumpărat-o, în 2014, cu suma de 20 milioane $. Acordul a fost semnat deja în urmă cu două săptămâni. Practic, Kim i-a plătit deja întreaga sumă pe care au achitat-o, amândoi, la cumpărare şi a rămas singura proprietară.

Ea a ţinut cont de faptul că rapperul a făcut o restaurare completă a casei cu ajutorul belgianului Axel Vervoort, expert în design de interior. Lucrările de renovare au costat 20 milioane $. De aceea, Kim a decis să-i plătească o sumă atât de mare lui Kanye.

Diva voia să-i propună rapperului tranzacţia încă din ianuarie, când încă nu demarase divorţul. Îşi dorea cu orice preţ să păstreze numai ea casa din Hidden Hills, Calabasas, fiindcă aici au crescut copiii lor şi se simt bine.

Palatul de casă are opt dormitoare şi opt băi, sală de fitness, terasă cu spa, living, sufragerie, bibliotecă, sală de cinema, bar, sală de jocuri, trei bucătării.

Apropiaţii încă mai cred că ei s-ar putea împăca. Kim mai poartă verigheta, ocazional, iar Kanye regretă cum s-a comportat în timpul căsniciei. El are averea de 6,6 miliarde $, iar ea are o avere de 1,4 miliarde $.

Maria Palade

https://shok.md/