(FOTO) Putin, acuzat că a făcut o remarcă sexistă la adresa unei jurnaliste: „Ești prea frumoasă ca să înțelegi ce spun”

 (FOTO) Putin, acuzat că a făcut o remarcă sexistă la adresa unei jurnaliste: „Ești prea frumoasă ca să înțelegi ce spun”

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, este acuzat că a făcut o remarcă sexistă la adresa unei jurnaliste americane. Liderul de la Kremlin i-a spus lui Hadley Gamble că „este prea frumoasă pentru a-l înțelege”, scrie SHOK.md cu referire la dcnews.

În timpul unei conferințe la Moscova, jurnalista CNBC Hadley Gamble l-a întrebat pe Vladimir Putin despre rapoartele privind faptul că Rusia restricționează livrările cu gaze în Europa, pentru a declanșa creșterea prețurilor, potrivit The Hill.

„O femeie frumoasă, drăguță, i-am spus un singur lucru. Imediat mă contrazice, de parcă nu m-a auzit”, a declarat președintele Putin, la Moscova.

https://www.instagram.com/p/CVAHImvvk7h/

Gamble i-a replicat lui Putin că l-a auzit foarte clar, adăugând că a vrut doar să atragă atenția asupra faptului că Rusia a întârziat cu o reacție privind aprovizionarea cu gaze. Vizibil iritat, liderul de la Kremlin i-a răspuns:

„Ascultă-mă, tocmai ai spus că eu nu aprovizionez Europa cu gaze naturale. Dar te înșeli. Dimpotrivă, creștem aprovizionarea. Gazprom cu 10%, Rusia cu 15%. Chiar am spus ceva atât de greu de înțeles?”

Ulterior, jurnalista americană a postat pe Instagram o fotografie cu prima pagină a unui ziar rusesc, în care apare alături de Vladimir Putin, fotografiată dintr-un unghi în care i se văd doar picioarele: „Unghiul meu bun”, a replicat, ironic.

Maria Palade

https://shok.md/