Cea mai frumoasă fată din lume a fost operată urgent: „Sunt mai fericită ca niciodată că n-am renunțat”

 Cea mai frumoasă fată din lume a fost operată urgent: „Sunt mai fericită ca niciodată că n-am renunțat”

Thylane Blondeau, supranumită cea mai frumoasă fată din lume, a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, scrie SHOK.md cu referire la ziarulnational.

Thylane Blondeau, modelul în vârstă de 20 de ani, care a cunoscut celebritatea la șase ani, când a fost desemnată ”cea mai frumoasă fată din lume”, a făcut public un mesaj pe Instagram, în care a vorbit despre problemele de sănătate.

https://www.instagram.com/p/CVIzqL9sMJG/

Aceasta a făcut, de asemenea, publice și imagini de pe patul de spital.

În cadrul mesajului postat pe Instagram, franțuzoaica a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unui chist ovarian ”ce i-a explodat în stomac”.

Ulterior, necazurile s-au ținut lanț pentru ea, întrucât la trei luni de la operație, ea s-a confruntat cu dureri cumplite.

„La început, am pus durerile pe seama operației”, a scris ea, continuând: „Am văzut trei ginecologi în acest an, am ajuns în patru centre de radiologie, iar toți specialiștii mi-au spus ”nu vă faceți griji, totul este în capul dumneavoastră”, a mai spus tânăra.

Cu patru zile în urmă, însă, ea a ajuns din nou la spital, din cauza unor dureri. În urma unei ecografii, medicul a decis să o opereze de urgență.

„Acum mă simt, în sfârșit, mai bine și am realizat cât de nebunesc a fost să mă plâng de dureri. Sunt mai fericită ca niciodată că n-am renunțat. Din experiența asta am învățat că atunci când ai dureri, trebuie să investighezi, să vezi diferiți doctori, până găsești problema. Chiar și cea mai mică durere poate ascunde o problemă importantă”, a mai scris ea.

Maria Palade

https://shok.md/