Cristian Cebotari, despre așteptarea celui de-al treilea copil și planul de a avea 7 până la 30 de ani: Cineva a zis că vă înmulțiți ca iepurii

 Cristian Cebotari, despre așteptarea celui de-al treilea copil și planul de a avea 7 până la 30 de ani: Cineva a zis că vă înmulțiți ca iepurii

Soțul bloggeri Katy Black, Cristian Cebotari a vorbit despre așteptarea celui de-al treilea copil și planul de a avea șapte până la vârsta de 30 de ani. Invitat în cadrul unui interviu, acesta a spus că își dorește câți mai mulți copii și pregătește deja și o mașină mai mare. „Ei sunt o binecuvântare. Eu îi văd pe ei ca prieteni pentru mine pe viitor, pentru că ei sunt oamenii care mă vor înconjura și ajuta”. a spus acesta.

Soția lui Cristian a dezvăluit acum doi ani, că vrea șapte copii până la vârsta de 30 de ani. Întrebat dacă și el are aceeași dorință, Cristian a spus că da, deja se uite și la o mașină mai mare. 

„Copiii sunt o binecuvântare, eu îi văd pe ei ca prieteni pe viitor pentru că ei sunt oamenii care ne vor ajuta. Pot să fie de două ori câte doi, pentru că Catea are frați gemeni. Este probabilitatea. Nouă ne-a spus că la sarcina asta o să fie doi, dar s-a dovedit să fie doar un copilaș”, a spus Cristian. 

Potrivit vloggerului, cel de-a doile copil, Simon a fost o surpriză pentru ei: „Cu pandemia am stat foarte mult acasă. Toți sunt așteptați”.

Acesta a vorbit și despre reacția celor din jur. Bloggerul a menționat că se bucură de susținere, „doar că cineva a glumit odată că ne înmulțesc ca iepurii”.

Totodată, acesta a conchis că „e ușor să faci copii, dar e mai greu să ai grijă de ei, de soție să păstrezi o relație. Da, asta e muncă, dar trebuie să-ți asumi responsabilitatea”.

Cuplul a dezvăluit recent sexul celui de-al treilea copil. Aceștia sunt în așteptarea unui băiețel. Anunțul propriu-zis a fost făcut prin spargerea unui balon în care se ascundeau confetii de culoare albastră, semn că bebelușul este de sex masculin.

Ecaterina și soțul său, Cristian Cebotari cresc împreună doi băieți: Simon și Eugen.

 

Citește și