În ce stare este regizorul Joel Souza, împușcat de Alec Baldwin pe platourile de filmare

 În ce stare este regizorul Joel Souza, împușcat de Alec Baldwin pe platourile de filmare

Regizorul Joel Souza a fost împușcat de actorul Alec Baldwin pe platoul de filmare al westernului „Rust”, la care aceștia lucrau. După ce a fost dus de urgență la spital, unde a avut parte de îngrijiri medicale, se pare că starea regizorului este în prezent una bună, scrie SHOK.md cu referire la click.

Starea regizorului Joel Souza, împușcat de Alec Baldwin  pare să fie bună, el fiind externat deja din spital, potrivit actriței Frances Fisher. Fisher, una dintre vedetele peliculei, a scris pe Twitter.

„Souza mi-a dat un mesaj că a ieșit din spital”. Acesta fusese dus cu ambulanța la centrul medical regional Christus St. Vincent.

Întrebat dacă regizorul a fost externat, purtătorul de cuvânt al centrului medical a spus că nu este autorizat să dea informații despre pacienți.
Persoana împușcată de Alec Baldwin , în mod „accidental”, potrivit reprezentanților actorului. regizoarea de imagine Halyna Hutchins, a fost dusă cu elicopterul la spitalul Universității New Mexico, unde medicii nu au putut decât să-i declare decesul.

Maria Palade

https://shok.md/