Emoționat și plin de fericire! Smiley despre cum este rolul de tată: „Dragostea asta pe care o trăiesc acum e ceva ce n-am trăit niciodată.”

 Emoționat și plin de fericire! Smiley despre cum este rolul de tată: „Dragostea asta pe care o trăiesc acum e ceva ce n-am trăit niciodată.”
0Shares

Smiley e în culmea fericirii. Artistul vorbește cu emoție, în podcastul Fain & Simplu al lui Mihai Morar, despre minunea pe care o reprezintă venirea lui Josephine Ana Maria în viața lui și despre cum e rolul de tată, scrie SHOK.md.

Smiley a mărturisit că se simte copleșit de ceea ce simte. „Dragostea asta pe care o trăiesc acum e ceva ce n-am trăit niciodată. N-am trăit asta și mulțumesc în fiecare zi că trăiesc asta și că mi s-a-ndeplinit și dorința asta.”

La fel, Smiley a mărturisit că venirea pe lumea a lui Josephine a fost un fel de miracol atât pentru el, cât și pentru partenera sa.

„Cred că toate se-ntâmplă atunci când ești pregătit să le primești. Întotdeauna am crezut că lucrurile se-ntâmplă atunci când ești pregătit să le primești și să le faci față. Și challenge-urile, încercările, premierile vin atunci când ești la nivelul ăla. (…) Toate lucrurile vin când ești la nivelul ăla. Tot ceea ce am făcut în viața mea a fost pas cu pas. Câteodată n-am mai făcut (…). Mie și Ginei ni s-a-ntâmplat minunea asta, pentru noi chiar a fost o minune faptul că Gina a rămas gravidă, faptul că a dus sarcina până la capăt, că avem un copil sănătos, am spus Doamne ajută. S-a-ntâmplat efectiv, fără să facem nici un efort, deci a fost dorit, dar nu a fost planificat.

Gina… nu i s-a dat nici o șansă să rămână gravidă și eu când mi-a zis treaba asta i-am zis ‘ai răbdare. Nu e după noi, chiar nu e după noi. Dacă este să se-ntâmple se va întâmpla.’ Cred că atunci nu m-a crezut și lucrurile s-au așezat într-un moment care în primul rând ea a fost pregătită pentru asta, că ea este dătătoarea de viață, nu vezi că femeile au fost alese să dea viață? Femeile au drept de viață și de moarte, practic. Nu noi, că noi suntem niște iresponsabili, e clar. Dar cumva a venit și într-un moment în care eu eram în pauză, deci imaginează-ți cât de bine s-au aranjat lucrurile (…) Și cumva am timp să trăiesc fiecare etapă.”

Totodată, Smiley a mai vorbit și despre relația sa de lungă durată cu Gina Pistol, despre care spune că s-a construit în același fel ca toate lucrurile bune din viața lui: „Legătura mea cu Gina s-a construit tot treptat, cărămidă cu cărămidă, fără așteptări prea mari nici din partea ei, nici din partea mea. dar cumva lucrurile s-au așezat atât de bine și de natural încât nu-mi mai văd viața altfel.”

Acum, artistul mărturisește că își dă timp să se bucure de tot ceea ce i se întâmplă: „Sunt într-o stare euforică totală, o stare în care nu știu dac-am fost vreodată în viața asta. Mă bucur că sunt și-atât. Deci cumva sunt în stare în care am răgaz să mă bucur că exist.”

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/