Cunoscutul baterist al trupei Alabama Shakes, arestat pentru abuz de minori

 Cunoscutul baterist al trupei Alabama Shakes, arestat pentru abuz de minori

Steven William Johnson din nou pe probleme. Bateristul trupei Alabama Shakes, a fost arestat sub acuzația de abuz de minori, scrie SHOK.md.

Johnson a fost arestat pe 24 martie, potrivit Associated Press, și a fost acuzat că a „torturat și abuzat intenționat” și că a lovit cu cruzime și maltratat un minor.

El se află în prezent în custodia Limestone County Jail din Athens (Alabama), iar cauțiunea a fost stabilită la 21.500 de dolari. Audierea este programată să aibă loc pe 7 aprilie, scrie ziare.com.

În martie 2020, Johnson a pledat vinovat pentru încălcarea unui ordin de restricție solicitat de fosta lui soție și a primit o pedeapsă de 1 an de închisoare cu suspendare și 24 de luni de eliberare condiționată.

Alabama Shakes se află într-o pauză din 2018, după ce solista Brittany Howard a ales să se concentreze pe cariera solo. Trupa a fost înființată în 2009 și a lansat două albume, „Boys & Girls” și „Sound & Color”. Grupul a primit 9 nominalizări la premiile Grammy și 4 trofee.

Howard a lansat primul album solo, „Jaime”, in 2019, iar acesta a primit cinci selectii la premiile Grammy 2021. Ea a castigat un trofeu pentru cea mai buna piesa rock, „Stay High”. La gala, Howard a cantat impreuna cu solistul Coldplay, Chris Martin, o varianta blues a piesei „You’ll Never Walk Alone”.

Gritco Adriana

https://shok.md/