Bloggerița Maria Ciorici așa cum nu ai mai văzut-o. „24 de ani în urmă… prin greutăți spre stele”

 Bloggerița Maria Ciorici așa cum nu ai mai văzut-o. „24 de ani în urmă… prin greutăți spre stele”
0Shares

Bloggerița Maria Ciorici știe cum să facă senzații. Aceasta recent s-a lansat oficial în lumea muzicii, cu prima sa piesă, realizată în colaborare cu rapperul Kapushon. Melodia, intitulată „Spune, mamă”, a acumulat peste 14 mii de vizualizări pe YouTube, în mai puțin de o zi, iar acum bloggerița a uimit cu o imagine inedită, așa cum a fost acum 24 de anin în urmă, scrie SHOK.MD.

Maria Ciorici menționează că 24 de ani în urmă în ea deja a încolțit semința visului ascuns și toată această perioadă numai la asta s-a gândit – să cânte, să devină o stea.

„24 de ani în urmă… 🤗

Aici cântam la nunta fratelui meu mai mare Alexei…

24 de ani în urmă în mine deja a încolțit semința visului ascuns și toată această perioadă numai la asta m-am gândit – să cânt, să devin o stea!

Soarta a fost cu mine un pic mai dură, dar astăzi nu vreau să invinovățesc pe nimeni. Astăzi sunt mândră de mine că eu singură, cu propriile mele mâini pot culege roadele visului meu! Niciodată nu este târziu și asta am înțeles abia acum!

Prin greutăți spre stele!

Din mine niciodată nu a dispărut acel copil inocent și visător, anume asta m-a ajutat să îmi realizez scopul propus și visul meu din copilărie”, a scris bloggerița pe pagina sa de Intagram.

Amintim, bloggerița Maria Ciorici și-a șocat fanii recent! A lansat prima sa piesă, în colaborare cu Kapushon. Clipul a fost realizat în incinta Muzeului Național de Istorie din Chișinău.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/