De ce a fost interzis râsul în timpul ceremoniei de căsătorie într-o regiune din Rusia

 De ce a fost interzis râsul în timpul ceremoniei de căsătorie într-o regiune din Rusia

Oficiul de Stare Civilă (ZAGS) din regiunea Rostov a interzis râsul în timpul ceremoniei de nuntă. Decizia este oficială și a fost publicată pe portalul regional de informații juridice, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Documentul precizează că „exclamațiile”, „conversațiile zgomotoase”, inclusiv cele purtate la telefon, și „râsetele” nu sunt permise la ceremoniile de căsătorie din sediul stării civile, potrivit tvrain.ro.

De asemenea, este interzisă participarea la ceremonii în ținute de stradă, pantofi murdari, „cu rucsacuri voluminoase și genți”. În plus, în timpul ceremoniilor participanții nu se pot deplasa prin încăpere, nu pot mânca, fuma și consuma alcool.

Șefa oficiului de stare civilă din regiunea Rostov, Olga Isaenko, a explicat pentru Komsomolskaya Pravda că interdicțiile cuprinse în decret au fost, de fapt, în vigoare „dintotdeauna”.

„Da, căsătoria este un moment fericit… Este permis să zâmbești, dar nu este nimic amuzant în ceremonie – acesta este un moment solemn, emoționant. Nu cunosc nicio ceremonie solemnă la care să se poată râde”, a spus Isaenko.

Ea a adăugat că o căsătorie „nu este o farsă”, iar oficiul „nu este un loc pentru glume”. „De obicei, oamenii sunt impresionați la aceste evenimente, pot chiar să plângă”, a mai spus ea.