De ce Emily Ratajkowski nu şi-a dorit să aibă o fată: „Când am aflat că am un fiu, am fost atât de uşurată”

 De ce Emily Ratajkowski nu şi-a dorit să aibă o fată: „Când am aflat că am un fiu, am fost atât de uşurată”

Supermodelul, în vârstă de 30 de ani, a adus pe lume, în luna martie, primul copil, pe Sylvester Apollo. Într-un nou interviu pentru publicaţie Elle, ea a vorbit despre viaţa de mamă şi despre provocările care au venit odată cu această schimbare, scrie SHOK.md cu referire la clickpentrufemei.

Emily a declarat că s-a simţit „uşurată‟ când a aflat că aşteaptă un fiu, deşi, la început, spera să aibă o fiică: „Îmi doream să am o fiică iniţial, dar când am aflat că am un fiu, am fost atât de uşurată…‟, a declarat ea.
Emily Ratajkowski a spus că a fost fericită şi liniştită atunci când a adus pe lume un băiat, deoarece fetele sunt expuse la sexualitate, de la vârste fragede:
„Vreau mulţi copii, ar putea fi ceva cu care să mă ocup mai târziu…Am o amintire, din copilărie. Îmi amintesc că am făcut o mişcare sexy pe peretele bucătăriei părinţilor mei, probabil eram clasa întâi, iar părinţii m-au întrebat unde am învăţat să fac asta. Le-am răspuns că, pur şi simplu am învăţat-o. Aşa fac femeile.‟
Subiectul sexualităţii este abordat în viitorea sa carte, „My Body‟, în care Ratajkowski  analizează rolul ei ca femeie şi rolul ei în industria de modelling.

Maria Palade

https://shok.md/