Serialul „Squid game” sezonul 2. Regizorul confirmă că vor apărea noi episoade

 Serialul „Squid game” sezonul 2. Regizorul confirmă că vor apărea noi episoade

Este oficial! „Squid Game”, serialul care a doborât toate recordurile de vizionare pe Netflix, revine cu sezonul 2. Regizorul a confirmat că vor apărea noi episoade, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Veste bună pentru fanii serialului „Squid Game”. În curând va apărea și cel de-al doilea sezon, după succesul global al show-ului. În general, serialele coreene durează doar un sezon, însă „Squid Game” a reușit să doboare toate recordurile de vizionare pe platforma „Netflix”. Hwang Dong-hyuk, regizorul serialului, a anunțat oficial că serialul nu se va opri la cele 9 episoade.

„A fost atât de multă presiune, atât de multă cerere şi atât de multă dragoste pentru un sezon doi, încât nu cred că ne-aţi dat de ales. Voi spune asta: va fi un sezon doi. Este în capul meu chiar acum. Plănuiesc cum vor decurge lucrurile.

Dar cred că este prea devreme să spun când şi cum se va întâmpla asta”, a declarat regizorul Hwang Dong-hyuk, în cadrul unei ecranizări speciale în Los Angeles. Momentan nu se știe când va apărea cel de-al doilea sezon al serialului „Squid Game”, regizorul spunând că este prea devreme să dezvăluie aceste detalii. Despre serialul „Squid Game” În „Squid Game”, 456 de persoane îndatorate și disperate, din comunitățile marginalizate din Coreea de Sud, sunt ademenite într-un joc de supraviețuire unde au șansa să obțină 38 de milioane de dolari. Trebuie, în schimb, să câștige șase jocuri de copii.

Pare simplu, dar cine pierde este executat cu sânge rece. Nu știu cine le este călăul, căci are fața acoperită. De fapt, toți au fața acoperită, mai puțin jucătorii, care sunt identificați după numerele de pe tricouri. Prima rundă se dovedește a fi un măcel. Dar jucătorii, inițial șocați, ajung să treacă peste. Totul pentru bani, pentru o sumă uriașă de bani care este pusă într-o pușculiță transparentă imensă, aflată deasupra capului lor. Vizionări-record pentru „Squid Game” Peste 150 de milioane de utilizatori ai platformei de streaming au vizionat drama coreeană de la premiera din 17 septembrie 2021. După 46 de zile în prima poziţie a celor mai urmărite seriale Netflix, „Squid Game” a fost detronat în acest weekend de animaţia „Arcane”. Printre actorii principali ai serialului coreean „Squid Game” se numără Lee Jung-jae, Park Hae-soo și Jung Hoyeon.

Maria Palade

https://shok.md/