Discuții amuzante între juriști, după hotărârea motivată a unui judecător: „Cântarul Zeiței Themis trage spre admiterea cererii”

 Discuții amuzante între juriști, după hotărârea motivată a unui judecător: „Cântarul Zeiței Themis trage spre admiterea cererii”

Avocatul Oleg Efrim a publicat decizia unei instanțe care „nu a acceptat ca întemeiate argumentele și probele reclamantului”, dintr-un singur motiv. S-a constatat: Cântarul Zeiței Themis, trage mai mult întru admiterea cererii reconvenționale a lui…”. Motivarea instanței a trezit amuzamentul mai multor internauți și colegi ai avocatului, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Din puțul gândirii juridice a unui judecător: Instanța de judecată nu poate accepta ca întemeiate argumentele și probele reclamantului…deoarece pe parcursul judecării cauzei…s-a constatat – cântarul Zeiței Themis-Zeița Dreptății, trage mai mult întru admiterea cererii reconvenționale a lui… Și asta a fost toată partea de motivare a hotărârii…”, scrie avocatul.

„Este un caz real din justiția Moldovei, care a avut loc în acest an”, a precizat Oleg Efrim pentru UNIMEDIA. Acesta nu a făcut public numele judecătorului și reclamantului, însă colegii avocatului au venit cu mai multe reacții.

Printre acestea: „cumpăr Cântarul Zeiței Themis în stare bună. Propuneri în privat, vă rog”.

Și avocatul Alexei Gherțescu a lăsat un comentariu.

 

„Argumentul în Apel va fi atunci, dacă cântarul a trecut verificarea metrologică”, scrie acesta.

Citește și