Divorț răsunător la Hollywood! Actorul Jason Momoa din „Game of Thrones” s-a despărțit de soție după 16 ani de relație: „Am resimțit schimbările acestor vremuri”

 Divorț răsunător la Hollywood! Actorul Jason Momoa din „Game of Thrones” s-a despărțit de soție după 16 ani de relație: „Am resimțit schimbările acestor vremuri”
0Shares

Actorii Jason Momoa și soția sa, Lisa Bonnet, divorțează după 16 ani împreună. Potrivit declarației oficiale a celor doi, perioada pandemiei a afectat în mod negativ căsnicia lor, scrie SHOK.md cu referire la romaniatv.

Actorii Jason Momoa și Lisa Bonet și-a șocat fanii după ce au anunțat că divorțează după 16 ani de relație, dintre care patru au fost căsătoriți.

Într-o declarație comună postată miercuri pe contul de Instagram al lui Momoa, starul din Game Of Thrones, în vârstă de 42 de ani, și actrița Lisa Bonet, în vârstă de 54 de ani, au anunțat că divorțează.

„Cu toții am simțit tensiunile și schimbările acestor vremuri de profundă transformare… O adevărată revoluție are loc peste tot în lume, iar acest fapt s-a răsfrânt și asupra familiei noastre… Am resimțit cu toții schimbărilor seismice care au loc. Așa că împărtășim știrea și familiei noastre că am decis să ne diorțăm”, notează declarația oficială.

Cuplul a explicat în declarația lor și motivul pentru care nu au vorbit despre despărțirea lor în presă, ci au preferat să anunțe divorțul într-o simplă postare pe Instagram.

„Credem că nu este demn de știre, însă pe măsură ce ne vom desfășura viața în lumina reflectoarelor ne dorim să facem acest lucru cu demnitate și onestitate”.

„Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unii pe alții pentru a fi ceea ce învățăm să devenim…’ au continuat ei.

„Devotamentul nostru neclintit este față de această viață sacră și pentru copiii noștri”, au concluzionat ei.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/