Ducesa de Cambridge împlinește 40 de ani. Momentul este marcat prin trei fotografii spectaculoase

 Ducesa de Cambridge împlinește 40 de ani. Momentul este marcat prin trei fotografii spectaculoase

Trei noi fotografii ale ducesei de Cambridge au fost publicate pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a acesteia, care are loc duminică, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Portretele, realizate de fotograful de modă Paolo Roversi, o arată pe aceasta purtând diferite rochii Alexander McQueen.

Cele trei noi fotografii publicate cu ducesa pentru a marca aniversarea sunt revelatoare. Ele arată cum vrea să se prezinte la 40 de ani și emană un farmec strălucitor, de modă veche. Imaginile au fost făcute la Kew Gardens în noiembrie și vor face parte dintr-un proiect al National Portrait Gallery.

Acestea vor fi expuse în acest an în trei zone – Berkshire, St Andrews și Anglesey – în care a locuit Catherine. Locațiile alese au o semnificație specială pentru ea. Berkshire este comitatul în care a copilărit și unde a fost crescută. St Andrews este locul în care a mers la universitate și unde și-a început relația cu soțul ei. Anglesey este locul în care cuplul a locuit împreună chiar înainte și la începutul căsniciei lor.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și