FOTO Ionela Hadârcă și-a etalat picioarele lungi într-o rochie până în pământ: „Cât îs eu de ahrenitelinaia”

 FOTO Ionela Hadârcă și-a etalat picioarele lungi într-o rochie până în pământ: „Cât îs eu de ahrenitelinaia”

Ionela Hadârcă și-a surprins prietenii virtuali, cu ultima ei apariție. Aceasta s-a afișat îmbrăcată într-o rochie lungă până în pământ, care i-a pus în valoare talia și picioarele lungi. Actrița a dezvăluit că ținuta a fost pentru o ședință foto și nu avea așteptări prea mari, dar a rămas șocată când a văzut cum s-a aranjat pe ea, scrie SHOK.md.

„Scoate fata rochia din husă, o trag pe mine.. și rămân fără grai. Au zburat 20 de ani de viață, pieptul s-a conturat frumos sub stofa presărată delicat cu sclipici, talia s-a subțiat, de parcă nu au trăit acolo doi copii))), picioarele s-au lungit, dar cel mai important – din cap s-au evaporat toate cacaturile legate de fizic, pe care le-a produs vreodată creierul meu sau pe care mi le-au zvârlit alții/altele, în intenția lor de puțulici frustrate de a se simți oleacă mai bine, coborându-mă.

“Cât îs eu de ahrenitelinaia” m-am gândit și mi-am făcut lucrul. Apoi a fost urât. trebuia să mă dezbrac, eu m-am încuiat în veceu și nu voiam să deschid, au spart ușa, ei trăgeau de rochie, eu mă tăvăleam pe jos… bun, nu mai are importanță.

Evgheni Hudorojcov, eu nu știu cum tu asta faci, dar ai un mare talent, și el nu e în alegerea modelului și a stofei, că mai sunt din ăștia. Tu mergi direct în capul femeii, o transformi într-o clipă și cel mai important- îi lași acea senzație și după ce se dezbracă.

Mă mândresc că avem astfel de oameni, îți doresc să cucerești toate podiumurile mari și tare sper să mai am ocazia vreodată să-ți port creațiile”, a scris Ionela pe pagina ei de Facebook.

Imaginea a adunat mii de aprecieri și sute de comentarii. Internauții menționat este foarte frumoasă: „Daca așa arată după patruzeci înseamnă că nu trebuie să-mi fie frică. Eu mă apucam să plâng  după 35…/ Angelina Jolie fumează nervoasă într-un colț/In sfârșit in țara prințeselor! În fiecare zi o rochie noua!/ Fără gram de sarcasm o să spun că tare frumoasă ești. Și cu rochie tot, da’ și fără rochie”.

l.Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior