Elon Musk „se gândeşte” să renunțe la job-uri şi să devină influencer cu normă întreagă

 Elon Musk „se gândeşte” să renunțe la job-uri şi să devină influencer cu normă întreagă

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk „se gândeşte” să renunțe la job-urile sale şi să devină influencer. „Mă gândesc să renunţ la job-uri şi să devin un influencer cu normă întreagă. Ce părere aveţi?”, a scris Elon Musk într-un tweet, relatează SHOK.md, cu referire la digi24.

Totuşi, este puţin probabil ca Musk să renunţe la job-uri, iar mesajul pare mai mult o glumă.

Musk, care este, de asemenea, fondatorul şi CEO al companiei SpaceX şi conduce startup-ul Neuralink precum şi The Boring Company, a declarat în timpul unei conferinţe în ianuarie că se aşteaptă să fie CEO al Tesla pentru „câţiva ani”, scrie Reuters.

„Ar fi frumos să am mai mult timp liber, spre deosebire de acum când lucrez de când mă trezesc până când merg la culcare – 7 zile pe săptămână”, spune el într-un interviu.

Elon Musk este recunoscut pentru activitatea sa din online. Tweet-urile sale au influenţat piaţa de criptomonede, iar luna trecută, el i-a întrebat pe urmăritorii săi de pe Twitter dacă ar trebui să vândă 10% din participaţia sa la Tesla, lucru cu care majoritatea a fost de acord. De atunci, a vândut acţiuni în valoare de aproape 12 miliarde de dolari.

Citește și