(Video) Pasha Parfeni, Dara & „Cosmos în Buzunar” au lansat un cover emoționant la piesa „Wake me up”

 (Video) Pasha Parfeni, Dara & „Cosmos în Buzunar” au lansat un cover emoționant la piesa „Wake me up”

Pasha Parfeni, Dara și trupa „Cosmos în Buzunar” au transmis o doză de fericire fanilor lor. Aceștia și-au unit talentele și au realizat un cover emoționant la piesa „Wake me up”, de Avici, scrie SHOK.md.

În această perioadă sumbră artiștii Pasha Parfeni, Dara și trupa „Cosmos în Buzunar” au încercat să încălzească sufletele noastre cu o piesă puternic emoțională. Acești au filmat și un videoclip impresionant cu imagini despre Moldova.

„Într-o zi vom respira din nou liber. Vom reveni la situația de înainte de pandemie, dar vom fi diferiți.  Anul 2020 ne-a lăsat ca moștenire o lecție importantă – aceea de a nu lua lucrurile care ne înconjoară drept ceva garantat de la sine.

Să renaștem în Moldova va fi o adevărată revelație. Vom relua viața cu aceeași inimă, dar cu alți ochi. E timpul ideal să valorificăm fericirea noastră din lucruri mici”, a scris Pasha Parfeni pe pagina a de facebook.

„Suntem, ca și tine, într-o perioadă plină de provocări. S-ar părea că avem spiritul la pământ, dar privim sus și tindem spre începuturi mai bune, cu încredere. Învățăm să trăim din plin, aproape de oamenii și locurile dragi, acolo unde ne sunt originile.

Înainte ne așteaptă calea ce duce spre soare, unde nu vom mai fi separați de distanță, Vom lua aer în piept și ne vom inspira reciproc să descoperim locuri neexplorate, autentice.

Acest proiect ne dă speranța că vom reuși să renaștem, oferind sprijin unul, altuia. Este imnul anticipării tuturor stărilor pe care le vom trăi împreună. Destinația noastră nu va fi un loc, ci o experiență, un nou mod de a vedea lumea. Privește Moldova cu alți ochi și regăsește-te în privirea ei”, a transmis echipa care a realizat coverul.â

Gritco Adriana

https://shok.md/