Emma Watson, mesaj emoționant: „Alături de voi mi-am petrecut întreaga copilărie”

 Emma Watson, mesaj emoționant: „Alături de voi mi-am petrecut întreaga copilărie”

Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson se află în Londra la reuniunea extraordinară a actorilor care au jucat în seria de filme cu magicieni. Emma Watson și-a surprins fanii după ce a postat fotografii vechi, din copilărie, din timpul filmărilor și a declarat emoționată că cele mai frumoase amintiri le are de pe vremea când era Hermione, scrie SHOK.md cu referire la click.ro.

Emma Watson i-a emoționat pe toți admiratorii ei cu o fotografie realizată în urmă cu 20 de ani, când începeau filmările la seria ecranizărilor cu magicienii copii. Pentru Daniel Radcliffe (32 de ani), Rupert Grint (33 de ani) și Emma Watson (31 de ani) primul film din seria Harry Potter a însemnat începutul unei cariere de succes.

Casa de producție cinematografică Warner Bros. plănuiește o revenire extraordinară a magicienilor din filmul pentru copii cu Harry Potter, informează The Sun. La 20 de ani de la lansarea filmului ”Harry Potter și piatra filosofală”, Warner Bros. i-a chemat în Londra la negocieri pe Harry, Hermione și Ron, protagoniștii seriei pentru a turna o nouă ecranizare.

Daniel Radcliffe (32 de ani), Rupert Grint (33 de ani) și Emma Watson (31 de ani) au fost săptămâna trecută într-un tur extraordinar pe la studiourile londoneze ale casei de producție și au rememorat începuturile carierei lor și clipele petrecute în fața camerelor video la școala de vrăjitori Hogwarts. Deși fiecare dintre cei trei a luat-o pe drumuri diferite, devenind actori de succes și în roluri de personaje adulte, cei trei au recunoscut pentru tabloidul britanic că ”nu vor înceta niciodată să fie copii magicieni”.

Maria Palade

https://shok.md/