Olia Tira, de Ziua internațională a Fericirii: Faceți pe cineva puțin mai fericit! Visați, pentru că în această zi, universul vă va auzi cu siguranță!

 Olia Tira, de Ziua internațională a Fericirii: Faceți pe cineva puțin mai fericit! Visați, pentru că în această zi, universul vă va auzi cu siguranță!
0Shares

Interpreta Olia Tira a venit cu un mesaj către urmăritorii săi, de Ziua internațională a Fericirii, sărbătorită în fiecare an pe 20 martie, scrie SHOK.MD.

Ce le-a urat vedeți mai jos.

„Astăzi este marcată Ziua internațională a Fericirii! Vă doresc fericire sinceră, dragii mei. În această zi, este important să ne gândim doar la bine, să ne bucurăm și să alungăm gândurile rele.Petreceți această zi în armonie cu voi înșivă și cu cei din jurul vostru. Zâmbiți lumii!

Faceți pe cineva puțin mai fericit cu zâmbetul vostru, cuvântul bun, sprijinul vostru!Visați și formulați-vă dorințele. Se spune că în această zi, universul vă va auzi cu siguranță!”, a scris Olia Tira, pe pagina sa de Instagram.

Ziua Internațională a Fericirii este sărbătorită anual, pe data de 20 martie la nivel mondial și a fost concepută și fondată de filantropul, activistul, omul de stat și consilierul special al Organizației Națiunilor Unite, Jayme Illien, pentru a inspira, a mobiliza și a promova mișcarea fericirii globale.

În 2011, Illien a adus ideea și conceptul de creare a unei noi zile globale de conștientizare, Ziua Internațională a Fericirii, către înalții funcționari ai Națiunilor Unite. Illien a organizat cu succes campania de a uni o coaliție globală a tuturor celor 193 state membre ale Organizației Națiunilor Unite și a asigurat aprobarea Secretarului General al Națiunilor Unite, Ban Ki-moon, pentru a susține conceptul de stabilire a unei noi zile internaționale oficiale de observare ca Ziua Internațională a Fericirii.

Pe 28 iunie 2012, Adunarea Generală a ONU a stabilit ca Ziua Internațională a Fericirii să fie sărbătorită pe 20 martie. Ziua dedicată fericirii mondiale coincide cu Ziua internațională a Francofoniei.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/