Festivalul Lupilor vine cu două concerte inedite la Grădina Botanică: Vezi ce interpreți vor evolua

 Festivalul Lupilor vine cu două concerte inedite la Grădina Botanică: Vezi ce interpreți vor evolua

În vara anului 2022, atunci când suntem cu toții însetați de muzică autentică, de interacțiune culturală, pornește Festivalul Lupilor. Este vorba despre un conținut ce cuprinde tradiția strămoșească din origini până în prezent, două concerte ce duc spectatorul printr-o simbioză de arte într-o drumeție de la folclor din moși strămoși spre o interpretare modernă.

În seara de 18 august, la Grădina Botanică din Chișinău, clasicul și folclorul se vor contopi într-o simbioză concertistică spectaculoasă. Laura Bretan, Dinastia Botgros și Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale își dau întâlnire într-o fuziune de tradiții și muzică simfonică, armonios conturată de către Alex Calancea Band. Petrece o seară enesticiană în parc și trăiește vibrația corzilor sub cerul liber.

Când se întâlnesc Lupii lui Calancea și Lăutarii lui Nicolae Botgros, răsună văile și tremură pământul sub picioare! Pe 19 august, la Grădina Botanică din Chișinău, vei redescoperi folclorul într-o manieră inedită, modernizată. De la origini la prezent, de la doine la hore, de la plâns la râs, vino să trăiești o adevărată explozie de emoții și să asculți chemarea strămoșească.

Concertul va încinge atmosfera de mișcare a corpului, în vibrații sălbatice de dans!

Organizatori: Media Show Grup și Alex Calancea

Sub egida: Ministerul Culturii al Republicii Moldova 

Partener Media General: TV8

Parteneri Media: Realitatea, rlive.tv, ZUGO, Diez.md, Unica.md, Ea.md, Shok.md, Рупор, NewsMaker.md

Partener Radio: Aquarelle și Radio ZUM 1

Biletele le puteți procura pe una din platformele: iTicket, Aifsha și Entertix. 

Site

Facebook

Instagram