Igor Dodon: Întreb pe Sandu, Bulat și procurorii – Ei mamă au? Niciodată nu o să uit lacrimile mamei mele, stă la spital în stare gravă

 Igor Dodon: Întreb pe Sandu, Bulat și procurorii – Ei mamă au? Niciodată nu o să uit lacrimile mamei mele, stă la spital în stare gravă

Fostul șef de stat, Igor Dodon, spune că mama sa, care astăzi trebuia să fie audiată în dosarul în care este cercetat ultimul, se află la spital în stare gravă. „V-am spus încă în luna că va fi telenovelă, show. În mai au făcut percheziții la mama mea. Vreau să întreb pe Maia Sandu, procurorii, Bulat, ei mamă au? Cu ce ocazie să vă legați de părinți? Aveți ce aveți cu mine. Mai ales că pe acest caz, mama a prezentat toate actele, au toate confirmările că nu sunt probleme”, a spus Dodon, astăzi, în fața PA, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Vor să mă preseze pe mine, de aia îl țin și pe cumnatul meu în pușcărie și acum fac asupra mamei mele. Cazul cu mama mea, eu niciodată nu o să uit. Niciodată lacrimile mamei mele și prin ce a trecut, că stă la spital în stare gravă. Nu știu cât o să dureze o zi, două, un an, vor răspunde ”, a declarat Dodon.

Acesta a mai menționat că mama sa ieri a avut o intervenție chirurgicală.

Ședința de astăzi la Centrul Național Anticorupție în care urma să fie audiată mama lui Igor Dodon, fiind învinuită de complicitate în dosarul în care este cercetat fostul șef de stat a fost amânată.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și-a exprimat profunda indignare în legătură cu citarea la procuratură a mamei fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Acesta este un pas josnic și inuman chiar și pentru o guvernare atât de lipsită de principii precum este regimul PAS”, se menționează într-un comunicat remis de PSRM.

Citește și