Fiul interpretului rus Stas Piekha și bunica acestuia au fost spitalizați, după ce au fost atacați de vecină

 Fiul interpretului rus Stas Piekha și bunica acestuia au fost spitalizați, după ce au fost atacați de vecină

Fiul artistului rus Stas Piekha a fost internat în spital cu contuzie și alte răni, după ce a fost bătut de vecină. Între cei doi s-ar fi iscat un conflict. Potrivit presei rusești, băiatul a fost diagnosticat cu o leziune cranio-cerebrală închisă și multiple vânătăi pe piept și șolduri, scrie SHOK.md.

Incidentul a avut loc la data de 18 iulie, într-unul dintre satele de cabane, de lângă Sankt Petersburg. Familia Piekha a închiriat o casă acolo, timp de o lună, pentru a se odihni în afara orașului. 

Copilul lui Stas Piekha a avut un conflict cu vecina, care s-a dovedit a fi soția arbitrului de fotbal Vladislav Bezborodov.

Soția arbitrului cu trei copii s-a stabilit în apropiere, iar fiul lui Piekha s-a împrietenit cu mezinul familiei. Femeii nu i-a plăcut asta, așa că a cerut cu voce tare să nu comunice cu moștenitorul lui Piekha. Ulterior, fiul artistului s-a enervat și a străpuns piscina gonflabilă a vecinei cu un creion.

„Când Bezborodova a observat paguba a plecat la vecini și l-a apucat pe micuțul Petya de mână, arucând-ul la pământ cu toată puterea. Copilul s-a lovit foarte tare la cap și a țipap. Bunica băiatului a avut și ea de suferit, după ce a vrut să-l ridice, a fost înjurată și împinsă”, scrie presa rusă. 

Starea de sănătate a băiatului și a bunicii s-a îmbunătățit. Oamenii legii au pornit un proces penal.