Fiul lui Elon Musk a primit încuviințarea instanței de a-și schimba numele și genul

 Fiul lui Elon Musk a primit încuviințarea instanței de a-și schimba numele și genul

Xavier Alexander Musk, fiul de 18 ani al celui mai bogat om de pe planetă a primit acordul legal să scape de numele Musk și de genul masculin, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Fostul Xavier Alexander devine oficial Vivian Jenna Wilson și-și poate schimba certificatul de naștere.

Conform unui document obținut de TMZ joi, Curtea Superioară din Los Angeles a aprobat cererea de schimbare a numelui, genului și certificatului, pentru a fi în acord cu schimbările resimțite de copilul lui Musk.

Vivian a ales ca nume de familie numele de fată al mamei sale. Recent în presă s-a aflat de această petiție depusă din aprilie, la scurt timp după ce fostul Xavier împlinise 18 ani. TMZ a notat că pe lista motivelor expuse de adolescent(ă) era consemnat: „Nu mai doresc să am nicio legătură cu tatăl biologic, sub nicio formă.”

Mama lui Vivian și-a exprimat public acordul vizavi de acțiunea adolescentei, scriind pe rețelele sociale: „Sunt foarte mândră de tine.” Iar răspunsul acesteia nu s-a lăsat așteptat: „Și eu sunt mândră de mine.”

Vivian a fost văzut în oraș luând masa cu niște prieteni și părând a se simți foarte bine.

Musk are 5 copii cu Justine Wilson, femeie care a divorțat de el în 2008. Scriitoarea canadiană a fost măritată cu magnatul timp de 8 ani și împreună au cinci copii, toți născuți prin inseminare artificială: Gemenii Griffin și Xavier, acum în vârstă de 18 ani, și fiii tripleți Kai, Saxon, Damian, în vârstă de 16 ani.

Elon Musk este și tatăl celor doi copii ai excentricei cântărețe Grimes, iar numele lor sunt la fel de speciale ca relația dintre părinții lor: X AE A-XI și Exa Dark Sideræl.

Citește și