(FOTO) Antonia a făcut pace cu fostul soț, Vincenzo Castellano! Imagine rară cu Velea și Castellano

 (FOTO) Antonia a făcut pace cu fostul soț, Vincenzo Castellano! Imagine rară cu Velea și Castellano

După șapte ani de ceartă, pentru  fiica lor Maya, Antonia și fostul soț Vincenzo Castellano au găsit un compromis și au devenit prieteni, scrie SHOK.md cu referire la click.

Spre marea surprindere a fanilor, Antonia a postat pe contul ei de Instagram o imagine, care în anii trecuți era imposibilă. Cele două cupluri Antonia-Alex Velea și Vincenzo Castellano și noua iubită, Andreea Ramona, apar în premieră ținându-se de gât și răzând fericiți.

Antonia și Alex Velea au mers în vacanță în Italia pentru a o vizita pe fiica solistei, Maya, care stă la tatăl ei. Cei doi au dat o petrecere pe cinste alături de fetiță, dar și de tatăl ei și actuala iubită a italianului, Andreea Ramona, ca o adevărată familie.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton, și au o relație de mai bine de opt ani, iar recent s-au și logodit. Cei doi au și doi copii împreună, în vreme ce Antonia mai are o fiică, din căsătoria ei cu Vincenzo Castellano.

Aceasta a trecut printr-un îndelungat proces de divorț, mai cu seamă datorat luptei pentru custodia fiicei lor, Maya. Divorțul a ajuns la final anul trecut, și, deși custodia era împărțită între cei doi părinți, dar au găsit un compromis. Maya continuă să trăiască în Italia, alături de tatăl său.

Maria Palade

https://shok.md/