(FOTO) Maia Sandu și Natalia Gavrilița au ales ținute de aceeași culoare de Ziua Independenței

 (FOTO) Maia Sandu și Natalia Gavrilița au ales ținute de aceeași culoare de Ziua Independenței

Șefa statului, Maia Sandu și prim-ministra Natalia Gavrilița  au ales costume de aceeași culoare la ceremonia dedicată celei de-a 30-a aniversări a Independenței Republicii Moldova. Este o coincidență sau nu?

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

În acest context președinta a venit cu un mesaj de felicitare: Republica Moldova sărbătorește, astăzi, 30 de ani de la proclamarea Independenței. În această zi, legământul nostru este că vom construi o Moldovă prosperă și liberă, o casă primitoare pentru toți cetățenii. O vom construi împreună. E datoria noastră față de înaintașii luptei pentru independență și e făgăduința pe care o facem copiilor de astăzi. Țara noastră are oameni luminoși, muncitori și buni – și doar cu ei, are viitor. Să trăiți, dragi concetățeni! La mulți ani, Republica Moldova!”, a scris Maia Sandu.

Și Natalia Gavrilița a felicitat cetățenii Republicii Moldova. Oficiala spune că avem o țară frumoasă, numai bună pentru un trai îmbelșugat, liniștit și plin de bucurie. „Fie caiur următorii 30 de ani să fie mai buni”, a spus Gavrilița.

„Vă felicit cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la declararea independenței Republicii Moldova. Avem o țară frumoasă, numai bună pentru un trai îmbelșugat, liniștit și plin de bucurie. Suntem o mână de oameni care au muncit și au avut grijă de acest pământ și în perioadele grele și în perioadele de dezvoltare pașnică.
Suntem o mână de oameni și ne aflăm acum pe tot globul. Legătura multora dintre noi cu țara e doar prin inimă și internet. Știu că multora acum le este dor de țara lor.
Dar știu că nouă tuturor ne este dor de Moldova satelor pline de copii, Moldova orașelor pline de forfotă și activitate economică, de Moldova pădurilor bătrâne și a fântânilor cu apă curată.
Lucrăm împreună să avem o țară cu dreptate, o țară cu respect față de munca cinstită, o țara în care lucrezi, investești și prosperi.
Fie ca următorii 30 de ani să fie mai buni. Să fie cu lecții învățate, cu greșeli nerepetate, cu eforturi încununate de rezultat și cu bucuria de a ne vedea unii pe alții împliniți.
La mulți ani, Moldova”, a declarat prim-ministra.