(FOTO) Antonia, o nouă apariție inedită. Artista a atras toate privirile într-un hanorac cu un decolteu imposibil de ignorat

 (FOTO) Antonia, o nouă apariție inedită. Artista a atras toate privirile într-un hanorac cu un decolteu imposibil de ignorat

Antonia se află din nou în centrul atenției după ce a publicat pe rețelele sociale o fotografie ce îi pune în valoare atât frumusețea incontestabilă, cât și formele armonioase, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, este adepta hainelor sport și largi, ce îi acoperă în mare parte silueta pe care o întreține cu multe ore petrecute în sala de forță. Însă, uneori, artista își încântă fanii de pe rețelele sociale și cu câteva ținute mai îndrăznețe, care îi pun în valoare formele de invidiat.

Astfel, într-o fotografie publicată pe Facebook, realizată după o ședință de make-up, Antonia apare îmbrăcată într-un hanorac în carouri, deschis în zona decolteului, ce îi scoate în evidență bustul generos și tatuajul discret.

La vederea imaginilor ce au strâns peste 13.000 de aprecieri, fanii Antoniei au lansat o serie de complimente în secțiunea de comentarii:
„Superbă, talentată mamă și sotie!”, „Frumoasă femeie”, „Ce ochi frumoși”.

Antonia, mesaj bizar pe rețelele sociale

De curând, artista și-a îngrijorat fanii după ce a făcut public un mesaj bizar.

”Nu sunt o persoană perfectă. Fac o mulțime de greșeli. Dar apreciez oamenii care rămân lângă mine și știu cum sunt eu cu adevărat!”, se arată în mesajul făcut public de cântăreață.

”Gura lumii n-o astupă nici pământul.”, ”Bravo. Suntem cu tine.”, ”Te iubim, suntem aici.”, au reacționat fanii.

Maria Palade

https://shok.md/