(VIDEO) O tânără din Chișinău a trecut preselecțiile la SuperStar România: „Mi-a fost dor de o voce de femeie”

 (VIDEO) O tânără din Chișinău a trecut preselecțiile la SuperStar România: „Mi-a fost dor de o voce de femeie”
0Shares

O tânără din Republica Moldova a impresionat juriul de la concursul Super Star România cu piesa „One and Only”.Este vorba despre Diana Guțu, o tânără din Chișinău, cu vârsta de 27 de ani, care este event manager la o companie de evenimente din capitală, scrie SHOK.md.

Ea i-a lăsat fără cuvinte pe jurații emisiunii, datorită vocii sale puternice. Raluka, Smiley, Carla’s Dreams și Marius Moga și-au exprimat pe rând aprecierile față de prestația Dianei.

„Cu siguranță, ai și vorbele potrivite atunci când mergi la aceste evenimente și le cânți oamenilor. În cazul în care controlezi pe toți cu nisipul ăla din voce, eu sunt de acord să-i controlezi. Se vede că ai experiență. Aș mai scăpa un pic din vibrație, dar e tehnica ta, sunt de acord, e personal aici și cred că-ți va fi un pic de ajutor. Ai terminațiile alea frumoase și sunt aici cum îmi place mie să le ascult. Foarte bine, bravo ”, a spus Raluka.

„Diana, deși văd că ești emoționată real, ai o lejeritate când ești pe scenă, nu te doboară orice defecțiune de sunet. Îmi place că ești puternică, îmi place vocea ta, seamănă cu timbrul Ralukăi. Dacă te-aș auzi pe tine la un eveniment, m-aș opri ca și cum aș asculta un concert”, a continuat Smiley.

„Eu ador vocile tinere, noi, proaspete și de o sensibilitate inocentă, după cum spuneam, dar Doamne, o, Doamne, cât de tare mi-a fost mie dor de o voce de femeie. Woow, woow, woow. Ești plus un punct pentru toată emisiunea asta”, a subliniat Carla’s Dreams.

„Mi-a plăcut mult, puterea e beton”, a spus Marius Moga.

Diana Guțu a obținut din partea juraților trei de „DA” și un „NU” din partea lui Marius Moga.

În acea clipă, Carla’s Dreams a adăugat:

„Tu ți-ai reprezentat cu onoare și profesia și țara și vârsta și vocea și dragostea pentru muzică.”

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/