FOTO Cristiano Ronaldo are cel mai scump ceas Rolex din lume. Prețul este unul amețitor

 FOTO Cristiano Ronaldo are cel mai scump ceas Rolex din lume. Prețul este unul amețitor

Proaspăt revenit la Manchester United, Cristiano Ronaldo are grijă de garderoba sa în continuare, dar și de accesoriile extrem de scumpe și exclusiviste. Starul portughez a fost văzut din nou purtând cel mai scump Rolex din lume, însă e pentru prima dată când îl poartă de la revenirea în Anglia, scrie SHOK.md, cu referire la digisport.

Ceasul se numește Rolex GMT Master Ice, este făcut din aur alb de 18 karate și e bătut cu diamante de 30 de carate. Prețul este unul pe măsură, 370.000 de lire sterline, adică aproximativ 433.000 de euro, ceea ce înseamnă că e cam de două ori mai scump decât, de exemplu, un Ferrari 296 GTB, model hibrid care va apărea în 2022.

profimedia-0630960437

Atacantul de 36 de ani a purtat prima dată ceasul în decembrie 2019, la gala Globe Soccer Awards, din Dubai. Ulterior, el și-a etalat bijuteria și pe rețelele de socializare, într-o postare alături de partenera sa, Georgina Rodriguez.

La acea vreme, când și-a etalat pentru prima dată ceasul, la finalul anului 2019, el avea venituri, doar din Instagram, de peste 40 de milioane de euro.

rolex ronaldo

Ronaldo este recunoscut pentru pasiune sa pentru ceasuri de colecție și deține chiar și un exemplar care costă peste două milioane de euro.

Atacantul este al doilea sportiv al lumii în ceea ce privește veniturile, după Mayweather, iar în toată cariera sa a strâns peste 640 de milioane de euro, potrivit celor de la Forbes.

Pe lângă ceasuri de lux, dintre care unele sunt unicate, Ronaldo are și o impresionantă colecție de mașini.