(foto) Dorin Damir: „Nu contează dacă pierzi bătălia, principalul lucru este să câștigi războiul”

 (foto) Dorin Damir: „Nu contează dacă pierzi bătălia, principalul lucru este să câștigi războiul”

La aproape două luni de când a fost eliberat din arest la domiciliu, Dorin Damir a împărtășit o imagine din mașină care e însoțită și de un mesaj scurt. Postarea a adunat sute de aprecieri. 

„Nu contează dacă pierzi bătălia, principalul lucru este să câștigi războiul”, a scris președintele FEA, pe Facebook.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Gabriela Damir a venit cu prima reacție publică, după ce tatăl său a fost arestat, acum câteva luni. Bloggerița a dezvăluit că s-a reținut de la orice comentariu în această perioadă, dar totul are o limită, întrucât s-a săturat de „răutatea unor oameni”. Tânăra a scris un mesaj pe pagina ei de Instagram unde îi îndeamnă pe cei care „aruncă murdărie în adresa ei și a familiei sale” să se gândească la legea bumerangului.

Președintele FEA, Dorin Damir a fost surprins într-un market din capitală,  la 15 zile de când a fost eliberat din arest la domiciliu. Imaginile au fost trimise la adresa redacției de către cititorii UNIMEDIA.

Pe 6 iunie, Procuratura anunța că președintele FEA, Dorin Damir a fost eliberat din arest la domiciliu. Magistrații de la Judecătoria Chișinău pe 25 mai au decis înlocuirea măsurii preventive de arest la domiciliu cu liberarea provizorie sub control judiciar pe un termen de 60 zile.

Finul lui Vlad Plahotniuc, Dorin Damir, și alte două persoane, au fost reținute în vara anului trecut „în dosarul fostei Direcții misiuni speciale a MAI”.

Roman Burlaca, unul dintre cei mai cotați regizori cu peste 40 de videoclipuri și spoturi publicitare, a vorbit pentru prima dată în detalii, la un interviu cu Dorin Galben, despre relația cu socrul său Dorin Damir (omul de afaceri și președintele FEA reținut în dosarul fostei Direcții 5 a MAI). Burlaca susține că „opinia publică, precum că acolo stă un monstru, nu este adevărată”.

 

 

Citește și