(FOTO) Edward Sanda în hainele Cleopatrei Stratan. Cum s-au distrat cei doi

 (FOTO) Edward Sanda în hainele Cleopatrei Stratan. Cum s-au distrat cei doi

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au facut schimb de haine. Isprava celor doi i-a uimit și i-a amuzat pe internauți, scrie SHOK.md cu referire la aquarelle.

Cuplul de îndrăgostiți au spus DA unei provocări pe Tik Tok. Cleopatra și Edward s-au schimbat cu hainele. Pozele celor doi au devenit virale pe Internet. Cel mai mult, urmăritorii au fost amuzați de transformarea radicală a soțului interpretei

Cleopatra a îmbrăcat cămașa și sacoul soțului ei, iar Edward a purtat o rochie verde, din satin, cu spatele gol. Pentru ca transformarea să fie una cât mai hazlie, Edward și-a strâns părul într-un coc și și-a aplicat pe buze ruj. Așa cum era de așteptat, jocul celor doi a fost apreciat de fanii care s-au amuzat copios atunci când au văzut imaginile.

Cleopatra Stratan ți Edward Sanda s-au căsătorit anul trecut, atunci când artista avea doar 18 ani, iar Edward 23. În ciuda faptului că au existat voci care au criticat decizia lor de a se căsători la vârste atât de fragede, cuplul nu acordă atenție criticilor și se axează asupra lucrurilor pe care le consideră cu adevărat importante.

Maria Palade

https://shok.md/