(foto) Funeraliile Dariei Dughina la Moscova: Părinți, prieteni și activiști au venit să-și ia rămas bun de la jurnalistă

 (foto) Funeraliile Dariei Dughina la Moscova: Părinți, prieteni și activiști au venit să-și ia rămas bun de la jurnalistă

Părinții, prieteni, activiști și alte persoane au venit să își ia rămas bun de la Daria Dughina, ucisă acum 3 zile, în urma unei explozii. Potrivit ria.ru, funeraliile au loc la Moscova, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Ceremonia are loc la centrul de televiziune Ostankino.

Rude, colegi, activiști au venit să își ia rămas bun. Lângă sicriu sunt părinții Dariei Dugina, Natalia Melentieva și Alexandr Dughin.

Ceremonia are loc la centrul de televiziune Ostankino.

Daria Dughina, fiica unui important aliat al lui Putin, Aleksandr Dughin, a murit după ce mașina în care se afla a explodat în mers, sâmbătă seara, la Moscova. Apropiații Kremlinului califică incidentul drept atentat cu mașină-capcană care îl viza, de fapt, pe tatăl ei.

Aleksandr Dughin, în vârstă de 60 de ani, numit ideologul lui Putin, a fost spitalizat după moartea fiicei sale, Daria Dughina. Anunțul a fost făcut de către politologul rus, Serghei Markov. Acesta a transmis condoleanțe familiei și a adăugat că „regimul de la Kiev este unicul care se bucură de acest atac”. Totodată, Comitetul rus de Investigații spune că acest atac a fost unul la comandă.

Armata Națională Republicană din Rusia, o grupare necunoscută până acum, a revendicat atacul cu bombă în care a murit Daria Dughina, fiica unui apropiat al lui Putin – Alexander Dughin.

Acuzații grave lansate de Serviciul rus de Securitate (FSB), care susține că a încheiat investigațiile pe omorul Dariei Dughina, ucisă după ce mașina în care se afla a explodat, sâmbătă seara la Moscova. „Omorul a fost pregătit de serviciile secrete ucrainești și a fost realizat de Natalia Vovc. Aceasta se ascunde în Estonia”, a anunțat FSB.

Alexandr Dughin a spus că „dușmanii Rusiei au ucis-o pe furiș”, iar Vladimir Putin a spus că este „o crimă josnică și plină de cruzime”.