„Ion, ești hazliu!” Reacția lui Spînu la anunțul lui Ceban că partidul său pledează pentru integrare europeană

 „Ion, ești hazliu!” Reacția lui Spînu la anunțul lui Ceban că partidul său pledează pentru integrare europeană

Vicepremierul, Andrei Spînu, a reacționat la anunțul primarului capitalei, Ion Ceban, privind crearea Partidului Mișcarea Alternativă Națională. „Azi, Ion, de la tribuna Primăriei Chișinău anunță despre crearea unui partid pentru integrare europeană. Ion, ești hazliu”, a scris Spînu, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

 „Azi, Ion, de la tribuna Primăriei Chișinău anunță despre crearea unui partid pentru integrare europeană. Ion, ești hazliu. Probabil e nevoie de Mișcarea Alternativa pentru Chișinău”, a scris Spînu, pe rețele.
Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat astăzi că lansează partidul Mișcarea Alternativă Națională. „Partidul care este pentru faptele făcute și contra vorbelor sterile, pentru dezvoltarea țării, renaștere și modernizare, independență și neutralitatea RM, pentru integrarea europeană”, a spus Ceban.

La sfârșitul anului trecut, Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că va iniția Alternativa MișcareaNațională. PAS l-a atacat dur pe Ceban.

Între timp, sociologul Doru Petruți a spus că „Partidul lui Ion Ceban are șanse destule să aibă succes”. În opinia sa, „Mișcarea Alternativă Națională – ca denumire” e o greșeală, însă pe termen scurt și în contextul în care ne aflăm sună bine.